به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، عندلیب دبیر برگزاری اولین استارت تاپ محصولات کنجدی با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیتهای محلی و منطقه ایی به تولید، اشتغال وخلاقیت منجر میشود، گفت: در این رویداد در مجموع ۸۹ ایده در زمینههای تولید، صادرت، بسته بندی، فرآوری کنجدی و فروش و تجارت آن ارائه شد.
عندلیب افزود: تلاش برای رفع مشکلات تولید کنندگان محصولات کنجدی در زمینههای مختلف و توسعه اشتغال و کار آفرینی در این حوزه از مهمترین اهداف برگزاری این استارت تاپ بوده است.
وی، کاهش هزینهها، درآمد زایی بیشتر، خلاقیت و نوآوری، ایجاد ارزش افزوده، کاهش آلودگی زیست محیطی، کاهش قیمت تمام شده و کاهش مصرف آب در روند تولید را از مهمترین موضوعات مهم ایدههای ارائه شده در این رویداد استارت تاپی برشمرد.
بهجتی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان اردکان گفت: روزانه ۱۹۰ تن ارده، ۲۰۰ تن انواع حلوا ارده و ۵۲ تن روغن ارده و کنجد در بیش از ۳۰۰ واحد تولیدی محصولات کنجدی شهرستان اردکان تولید میشود.
این صنعت در حال حاضر زمینه اشتغال هزار نفر را به صورت مستقیم و ۵ هزار نفر بصورت غیر مستقیم در اردکان فراهم کرده است.
انتهای پیام/ص