تقوی نژاد درباره جزئیات استخدام ۲۰ هزار نفر در وزارت بهداشت به بیان توضیحاتی پرداخت.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سید کامل تقوی‌نژاد معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت صبح امروز در مراسم توانمندسازی روسای بیمارستان‌ها و دانشگاه ها‌ی کشور که در دانشگاه علوم‌پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: یکی از ضرورت‌های جدی نظام سلامت توسعه بیمارستان‌ها است و امروزه این مراکز درمانی بیشترین سهم از منابع مالی را به خود اختصاص می دهند.
 
وی افزود: آموزش به عنوان چراغ هدایتگر مدیران و یک مسئله اجتناب ناپذیر در حوزه سلامت است و مدیران بیمارستانی را به خوبی آماده می کند و سبب بهبود سطوح شایستگی افراد می شود.
 
وی افزود: توسعه گرایی نظام سلامت و تربیت مدیران سلامت از جمله اقدامات مهم در امر آموزش محسوب می‌شود.
 
معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت در جمع خبرنگاران درباره جزئیات استخدام ۲۰ هزار نفر در وزارت بهداشت گفت: این کار با توجه به افتتاح مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان‌ها و کمبود نیروی انسانی انجام می‌شود.

تقوی نژاد افزود: طی هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه برای رفع نیاز وتامین نیرو‌ امسال ۲۰ هزار نفر جذب می‌شوند که این جذب دو مرحله را شامل می‌شود.

وی بیان کرد: تا پایان تیر طی مرحله اول آگهی استخدام اعلام می‌شود و رشته‌ها و مراکز مورد نیاز در آن مشخص خواهد شد. این استخدام سراسری است  ودر همه رشته‌های مورد نیاز بخش سلامت انجام خواهد شد.

تقوی‌نژاد ادامه داد: یکی از کار‌های جدی وزارت بهداشت توانمندسازی مدیران بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی است و امروزه مدیریت در حوزه سلامت سخت شده است و توانایی مدیران به وسیله آموزش قابلیت ارتقاء پیدا می‌کند.

۳۵ درصد مدیران بیمارستان‌ها دوره‌های مدیریت را طی نکرده‌اند

وی تأکید کرد: متأسفانه در حال حاضر ۳۵ درصد از مدیران بیمارستان‌ها دوره‌های مدیریت را طی نکرده‌اند و بر اساس بررسی‌های انجام شده در کشور آمریکا ۹۰ درصد از خطا‌های بیمارستانی بیشتر مربوط به امور مدیریتی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت افزود: تربیت مدیران شایسته یکی از اقدامات ضروری محسوب می‌شود که در این حوزه میان کارکنان حوزه بهداشت و درمان رصد و دیدبانی مناسبی باید انجام شود.

تقوی‌نژاد با اشاره به اینکه شبکه‌سازی مراکز درمانی و ارتباط آن با شبکه‌های بین المللی یکی از برنامه‌های مدنظر وزارت بهداشت محسوب می‌شود، افزود: امروزه مشکلات و مسائل مهمی در زمینه مدیریت بیمارستان‌های کشور وجود دارد که باید اقدامات مؤثری در این زمینه انجام شود به طوری که ۱۵۸ نوع نظام پرداخت داشتیم که اگر این نظام‌ها در اختیار مدیران بیمارستان‌ها و مراکز درمانی قرار گیرد باعث ایجاد مشکلاتی در حوزه سلامت می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از مشکلات جدی ما بدهی صندوق‌های بیمه‌گر به مراکز درمانی است و بیمارستان‌ها به دلیل تأخیرات مالی با مشکلات متعددی روبرو هستند.

بیمارستان‌ها توانایی مدیریت بحرانی  ندارند

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر آگاهی‌سازی در زمینه زنجیره‌های تأمین پایین است و در حدود ۱۵ درصد از هزینه‌های بیمارستانی به جز دارو در حوزه تجهیزات پزشکی صرف می‌شود، ادامه داد: بیمارستان‌ها توانایی مدیریت بحرانی ندارند و بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی باید مدیران بیمارستانی در زمینه مقابله با بحران آموزش‌های لازم را ببینند که در شهریور ماه دوره‌ای را با محوریت رهبری مدیریت و توانمندسازی بیمارستان‌ها برای رؤسای مراکز درمانی کشور برگزار می‌کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۰ ۲۸ خرداد ۱۳۹۸
مشکل اصلی بیمارستانا نداشتن تجهیزات و داروئه نه پرستار
من خودم دیدم پرستارا و خدمه ها و حتی انتظاماتیا عمدا کارشکنی میکنن که بگن سرمون خیلی شلوغه و ما خیلی داریم کار میکنیم
آخرین اخبار