به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی استاندار فارس در جلسه ستاد پشتیبانی سواد آموزی استان فارس با اشاره به اینکه دانایی و آگاهی ریشه و زیربنای توسعه هر جامعه است، اظهار کرد: رسیدن به دانایی و آگاهی از طریق آموزش و سوادآموزی است.
وی افزود: در مقایسه جامعه باسواد قبل و بعد از انقلاب متوجه میشویم که سوادآموزی بعد از انقلاب شتاب بیشتری داشته است چرا که دانایی و آگاهی الهام بخش هرگونه تحول در مسیر حرکت تکامل و تعالی است و نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز تاکید موکد بر آن دارد.
استاندار فارس با اشاره به اینکه امروز ۹۵ درصد از مردم کشور باسواد هستند، افزود: فارس نیز در این زمینه از میانگین کشور وضعیت بهتری دارد و بیش از ۹۶ درصد از جمعیت گروه ۱۰ تا ۴۹ سال استان باسواد هستند.
رحیمی گفت: جامعه ما برای سواد آموزی ارزش بالایی قائل است و اکثر مردم تحصیل خود و فرزندانشان در اولویت قرار دارد، اما مولفهها و مقولههای اجباری و موثر بر سوادآموزی، هم وجود دارد که آن را با مشکل روبرو کرده است.
وی ادامه داد: فقر اقتصادی و اجتماعی، انگیزههای اجتماعی، دسترسی نداشتن به مراکز آموزشی، کمبود تجهیزات آموزشی، مهاجرت، جنگ، نبود آینده روشن تحصیل کردگان از جمله مولفههای تاثیرگذار بر سوادآموزی است.
استاندار فارس اضافه کرد: برای رفع این نقیصهها نیازمند راهبردها و راهکارهایی از جمله گسترش مراکز آموزشی، آموزش عمومی و استفاده از پتانسیلهای اجتماعی، فرهنگی و محیطی هستیم.
رحیمی بیان کرد: نبود یک مجموعه مرکز آموزشی در قالب مدرسه نباید سوادآموزی را دچار خلل کند و میتوان با استفاده از امکانات محیطی و حتی کم هم به آموزش پرداخت.
انتهای پیام/چ