به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقات کارآگاهان جنایی از ۲۷ شهریور سال ۹۱ و همزمان با کشف جسد پتو پیچ یک مرد داخل خودروی نیسان آغاز شد. جسد متعلق به مرد ناشناسی بود، اما در ادامه بررسیها کارآگاهان به سراغ پروندههای افراد گمشده رفتند و مشخص شد جسد متعلق به مهدی بوده که از چند روز قبل ناپدید شده بود.
بههمین دلیل از خانوادهاش خواسته شد برای شناسایی جسد به پزشکی قانونی بروند. با حضور خانواده مهدی، هویت جسد برملا شد. در ادامه بررسیها مشخص شد که خودروی پرادوی مقتول نیز به سرقت رفته و از حساب بانکی اش دو مرحله پول برداشت شده است. تلاش تیم تحقیق آنها را به مادر و پسری رساند که سرقتهای سریالی انجام میدادند. نرگس و پسرش ابتدا منکر سرقتها و قتل بودند، اما در نهایت بهجرم خود اعتراف کردند. پسر نرگس در تحقیقات گفت: مادرم بهعنوان طعمه در خیابان سوار خودروهای مدل بالا میشد و با رانندهها طرح دوستی میریخت. من و شوهر صیغهای اش بهنام غلام با موتور خودرو را تعقیب میکردیم. بعد از طی مسافتی نرگس از راننده میخواست مقابل پارکی توقف کند. پس از رفتن به داخل پارک، با دادن آبمیوه مسموم به راننده، او را بیهوش میکرد. بعد هم راننده و خودرو را میدزدیدم. غلام، خودروهای سرقتی را به سیستان و بلوچستان میبرد و به یک قاچاقچی به قیمت ۱۰۰ میلیون تومان میفروخت. در این مدت ما راننده را بیهوش در خانه زندانی میکردیم. وقتی غلام به تهران بازمیگشت، راننده را در محلی خلوت رها میکردیم. اما در یکی از سرقتها نرگس بیش از حد به مقتول داروی بیهوشی داد و باعث مرگ او شد. با اعتراف متهمان، غلام و خریداران خودروهای سرقتی بازداشت شده و به جرم خود اعتراف کردند. متهمان در ادامه تحقیقات به سرقت پنج خودروی مدل بالا به این روش اعتراف کردند.
با تکمیل تحقیقات پرونده به شعبه دوم دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد و صبح ۱۸ اسفند سال ۹۴ متهمان پای میز محاکمه رفتند.
نرگس به اتهام مباشرت در قتل و مشارکت در آدمربایی و سرقت و پسرش و غلام نیز به اتهام مشارکت در سرقت و آدم ربایی و معاونت در قتل پای میز محاکمه رفتند. در پایان جلسه، قضات دادگاه کیفری حکم قصاص زن میانسال را صادر کردند. با تأیید این حکم در دیوانعالی کشور، زن میانسال در زندان رجایی شهر به دار مجازات آویخته شد.
منبع: روزنامه ایران
انتهای پیام/