هادی مظفری درباره چرایی حذف برخی رشته‌های جوان پسند از جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان توضیحاتی ارائه داد.

هادی مظفری مدیر کل دفتر هنر‌های تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پاسخ به اینکه چرا برخی رشته‌های جوان پسند از جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان حذف شدند، به خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هنر‌های تجسمی ده رشته دارد که اگر هرکدام به زیرشاخه هایش تقسیم شود، دیگر قابلیت تجمیع آن وجود نخواهد داشت. این فقط محدود به خوشنویسی نمی شود؛  رشته عکس هم شامل عکس خبری، مطبوعاتی و ... است. در بخش نگارگری هم این زیرشاخه‌ها وجود دارند. در کل بخش‌های مختلفی داریم، اما فقط به جهت اینکه برگزاری جشنواره امکان پذیر باشد و تعداد هنرمندان و نحوه داوری قابل کنترل باشد، یک رشته را وارد جشنواره می‌کنیم.

وی همچنین، درباره ارزیابی خود از برگزاری دومین جشنواره مجسمه‌های برفی و یخی، گفت: تفاوت این جشنواره با جشنواره‌های دیگر در دو بخش بود؛ اول اینکه این رویداد برای مردم تدارک دیده شد و مخاطبان این برنامه عامه مردم بودند؛ اما هنرمندان متخصص و استاد این رشته هم در این جشنواره حاضر شدند. 

مظفری افزود: البته ما در بخش مدعوین از اساتید مجسمه سازی و اساتید دانشگاه هم دعوت کرده بودیم. یک بخش هم ویژه دانشجویان دانشگاه هنر و تهران داشتیم که این دانشجویان مشخصاً هنر‌های تجسمی و هنر‌های محیطی را دنبال می‌کنند و مجسمه سازی حوزه تخصصی آنهاست.

مدیر کل هنر‌های تجسمی با بیان اینکه مردمی کردن هنر یکی از سرفصل‌های مهم کاری ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، اظهار کرد: دومین تفاوت این جشنواره فصل برگزاری آن است. معمولاً جشنواره مجسمه‌های برفی در فصل زمستان برگزار می‌شود اما برگزاری این جشنواره در پایان فصل بهار بر جذابیت این جشنواره افزود و استقبال مردم را دوچندان کرد.

وی ادامه داد: هر برنامه‌ای که هنر را به مردم نزدیک کند، از طرفی هنرمندان هم بتوانند از نزدیک با مخاطب گفتگو کنند و در کل برنامه‌ای که بین مردم نشاط ایجاد کند، مورد توجه اداره کل هنر‌های تجسمی قرار خواهد گرفت.

مظفری در پایان درباره آخرین خبرها از بازسازی موزه هنر‌های معاصر تهران اظهار کرد: جزئیات مربوط به مرمت موزه را در نشست خبری تشریح خواهیم کرد.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار