به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یدالله صادقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران در حاشیه نخستین کارگروه فرش دستباف با اشاره به فعالیت بالغ بر ۴۰ هزار و ۳۸۰ قالیباف در سطح استان، گفت: بیش از هزار واحد شستوشو و پردازش در قالب کارگاههای مرمت و کارخانههای قالیشویی در استان تهران فعالند که در ایجاد ارزش افزوده فرش دستباف نقش بسزایی دارند.
یدالله صادقی افزود: با توجه به رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت برای حمایت ویژه از صنعت فرش و مشاغل وابسته به آن، سازمان صمت استان تهران ساماندهی فعالیت قالیبافان و توسعه برنامههای ترویجی صنعت ارزآور فرش را در دستور کار جدی خود قرار داده است.
وی ادامه داد: یکی از عمدهترین کالاهای صادراتی کشور فرش دستباف است و البته صادرات بیش از ۹۵ درصد از فرش تولید شده کشور از گمرکات استان تهران صورت میپذیرد.
صادقی گفت: با ابلاغ وزیر صنعت معدن و تجارت در استانها کارگروهی تحت عنوان فرش دستباف برگزار میشود تا با بررسی مباحث بازرگانی داخلی و خارجی و حل مسائل موجود، تحرکی ایجاد شده و با تعامل بخش خصوصی شاهد رونق بیشتر این بخش تولیدی و تجاری مهم باشیم.
وی اضافه کرد: برخی از مشکلات حوزه فرش و کارگاههای قالیبافی در کارگروههای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قابل طرح و حل و فصل میباشد.
محسنی بند پی استاندار تهران در حاشیه نخستین کارگروه فرش دستباف با استقبال از تشکیل کارگروه فرش در سال رونق تولید، گفت: ایجاد بسترهای لازم برای توسعه صنعت فرش و بکارگیری از ظرفیتهای اشتغالزای این حوزه که عمدتا بانوان نیز هستند، اهمیت بالایی دارد.
وی ادامه داد: گسترده شدن پوشش بیمه اجتماعی فعالان فرش و بهره مندی از بیمه روستاییان و عشایر باید مدنظر قرارگیرد و مهارت آموزی و افزایش مهارت جایگزین مدرک گرایی شود.
محسن بندپی گفت: امسال مجاز به تخصیص ۱۰ درصد اعتبارات ارزش افزوده به ایجاد اشتغال هستیم و در استان تهران میتوان در صنعت فرش دستباف سرمایه گذاری کرد.
انتهای پیام/