به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ کرم مرغ یک سوپ سنتی است که در کشورهای جنوب شرق آسیا سرو میشود. در این سوپ از مرغ پخته شده، آب مرغ، شیر و سبزیجات خرد شده استفاده میشود. آویشن به این سوپ مزه و عطر ملایمی میبخشد؛ بنابراین حتما از آن استفاده کنید. این سوپ معرکه با نان کروتان حسابی میچسبد.
برای تغلیظ کردن این سوپ فقط کافی است که مرغ و سبزیجات را از این دستور حذف کنید و فقط از آب مرغ، شیر، سیر و پیاز و ادویه استفاده کنید. به سوپ فرصت دهید تا همانند سس غلیظ شود. کرم سوپ شما آماده است. میتوانید آن را به مدت ۳ الی ۴ روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فن جاافتادن سوپ
۱-برای خوشمزهتر شدن سوپ بهتر است سینه مرغ را همراه با یک پیاز بزرگ و یک عدد سیر بپزید. لازم نیست آنها را خرد یا قاچ کنید، درسته در قابلمه انداخته و به همان شکل هم خارج کنید.
۲- اگر میخواهید از قارچ در دستور تهیه سوپتان استفاده کنید توصیه میکنیم که به آن کمی آبلیمو بزنید و اجازه بدهید بماند. تابه را داغ کرده و مقدار کمی روغن بریزید. وقتی حسابی داغ کرد قارچها را درون تابه بریزید. شوک حرارتی مانع از سیاه شدن قارچها در حین جوشاندن میشود.
۳- بعد از انجام دادن مرحله ۲ بهتر است قارچها را در آبکش بریزید تا روغن از آنها جدا شود.
۴- در سوپ روغن نریزید؛ چربی مرغ پخته شده کافی است.
۵- برای لعاب دار شدن سوپ ۱ الی ۲ قاشق آرد بریزید.
از انواع دیگر سوپ میتوان به: سوپ نخود مدیترانهای، سوپ مرغ و سبزیجات، سوپ گل کلم و آش بلغور با شیر اشاره کرد.
مواد لازم:
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
آرد: ۱/۲ پیمانه
سیر: ۱ حبه
پیاز کوچک: ۱ عدد
هویج کوچک: ۱ عدد
فلفل دلمهای قرمز: نصف ۱ عدد
ساقه کرفس: ۱ عدد کوچک
آب مرغ: ۲ پیمانه
شیر: ۳ پیمانه
نمک: به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی
پودر سیر: ۱/۴ قاشق چایخوری
آویشن: ۱/۲ قاشق چایخوری
نخود فرنگی یخ زده: ۳/۴ پیمانه
مرغ پخته خرد شده: ۱ پیمانه
مراحل پخت:
اول از همه مرغ را در مقداری آب به همراه پیاز و ادویه مورد نظر بپزید. طوری که پس از پخته شدن مرغ حداقل دو پیمانه آب در قابلمه باقیمانده باشد.
سپس مرغ پخته را خرد یا ریش ریش کنید.
یک پیمانه مرغ خرد شده و دو پیمانه از آب مرغ را برای تهیه سوپ جدا کنید.
روغن زیتون را در قابلمه بزرگی بریزید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود.
پیاز را خرد و سیر را رنده کنید و آنها را داخل روغن داغ شده بریزید.
حدود ۲ دقیقه تفت بدهید تا پیاز شفاف شود، ولی قهوهای نشده باشد.
هویج، فلفل دلمهای و کرفس را به صورت نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
کره را اضافه کنید و اجازه بدهید ذوب شود.
سپس آرد را اضافه نمایید.
آنقدر هم بزنید تا همه مواد مخلوط شود.
۱ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید و مرتب هم بزنید.
آب مرغ را داخل قابلمه آرد بریزید و هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل شود.
سپس شیر را اضافه و مخلوط کنید.
حال پودر سیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کنید.
نخود فرنگی و مرغ خرد شده را نیز داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.
بگذارید سوپ روی شعله ملایم ۴–۵ دقیقه گرم و غلیظ شود، اما نگذارید بجوشد (حباب ظاهر نشود).
در این مدت مرتب سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد.
وقتی سوپ به غلظت دلخواه شما رسید آن را بچشید و نمک و فلفل را تنظیم کنید.
سوپ کرم مرغ را داخل کاسههای سوپخوری بریزید و رویش نان کروتان و کمی آویشن بریزید و آن را سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/