به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهمترین آزمونهای زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب میآید.
در واقع کنکور را میتوان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم میزند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.
روش درست مطالعه برای کنکور، برنامهریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوریها را تار و مار میکند
برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساختهاید و میتوان با آرامش کامل و برنامهریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوریها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجهای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.
پویا علاالدینی شورمستی مشاور تحصیلی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بسیاری از کنکوریها در جلسه آزمون به دلایل مختلفی عملکرد خوبی ندارند و به سوالات پاسخ اشتباه میدهند که همین امر باعث ناکامی آنها و قبول نشدن در این امتحان سرنوشت ساز میشود.
علاالدینی شورمستی ادامه داد: اشتباهات و بیدقتی از دلایل اصلی پاسخ اشتباه دادن به سوالات کنکور است؛ برای بسیاری از دانش آموزان این اشتباهات و بیدقتیها از حالت موردی خارج میشود و به صورت پر تکرار در میآید.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین اهداف شرکت دانش آموزان در آزمونهای برنامهای، شناخت اشتباهات علمی و بیدقتیهای پر تکرار است تا با شناخت آنها و اجرای روشهای موثر نسبت به رفع عیب مربوطه اقدام شود و داوطلبان در آزمون های مهم مثل کنکور سراسری دچار خطا و اشتباه نشوند.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸| ۸ نکته کلیدی و مهم برای موفقیت در کنکور
این مشاور تحصیلی ادامه داد: هدف از آزمون دادن تنها شناسایی اشتباهات علمی نیست؛ شما باید دقت خود را آزمون به آزمون بالا ببرید تا به درصد واقعی خود برسید.
انتهای پیام/