رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه از آموزش بیش از ۱۵ هزار نفر در حوزه‌های مختلف اقتصاد مقاومتی در این استان خبر داد.

آموزش بیش از ۱۵ هزار نفر در حوزه‌های مختلف اقتصاد مقاومتی در استان کرمانشاهبه گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ،حسین قبادی بصیر رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت : همانطور که رهبر انقلاب در سال‌های اخیر همچنان اشاره دارند شاه بیت برون رفت از مشکلات اقتصادی و فرهنگی انجام کار‌های جهادی است.

وی گفت : در این شرایط که دشمنان اسلام قصد ضربه زدن به اسلام را دارند لازم است با جدیت و تلاش کار‌های جهادی را در برابر فعالیت‌ها و توطئه‌های دشمنان طراحی و برنامه ریزی کنیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه بیان داشت: در کار‌های جهادی باید به چند مورد توجه داشته باشیم از آن جمله توکل در امور جهادی و مخلصانه کار کردن است که می‌تواند نتایج مثبتی را در پی داشته باشد.

وی نظم در کار جهادی را از توصیه‌های قرآنی عنوان و تصریح کرد: همچنین درایت و تدبیر، داشتن برنامه منسجم، شوق و حرکت علمی لازمه انجام کار‌های جهادی است.

قبادی بصیر ادامه داد: در حوزه جهادی چند سیاست از جمله افرایش کمی و کیفی گروه‌های جهادی را دنبال می‌کنیم.

وی افزود: در سال ۹۷ حدود ۲۰۰ گروه جهادی شناسنامه دار داشتیم که خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته توانستیم امروز این گروه‌ها را به ۳۰۶ گروه جهادی شناسنامه دار ارتقاء دهیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: علاوه بر این پیگیر تشکیل گروه‌های جهادی محله محور هستیم که تا کنون بسیاری از پایگاه‌ها این گروه‌ها را تشکیل داده‌اند.

وی افزایش تخصص و کارایی گروه‌های جهادی را یکی از مهم‌ترین اهداف عنوان کرد و گفت: در حوزه عمرانی ارتقاء سطح کیفی کار‌های جهادی مد نظر ماست که لازمه رسیدن به این امر خطیر برگزار کردن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است.

قبادی بصیر همچنین خودکفایی و خوداتکایی گروه‌های جهادی را بسیار مهم برشمرد و افزود: برای رسیدن به این امر باید بتوانند گروه‌های جهادی اعتماد موسسات مختلف را جلب کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه بیان داشت: گروه‌های جهادی برای اینکه بتوانند بهتر کار خود را انجام دهند لازم است جغرافیای هدف خود را مشخص کنند و مشکلات و محدودیت‌های آن محل را با برنامه ریزی مناسب عنوان کنند.

وی عنوان کرد: فقر فرهنگی در بسیاری از مناطق عامل اصلی فقر اقتصادی است، لذا انجام کار‌هایی از جمله در حوزه سلامت، فرهنگی و عمرانی حائز اهمیت است.

قبادی بصیر گفت: برای پروژه آبرسانی مجتمع سرین در بخش سرفیروز آباد ۵۰۰ میلیون تومان از طرف قرارگاه محرومیت زدایی دریافت کردیم و گروه‌های جهادی باید توانمندی قبول ایجاد این پروژه‌ها را داشته باشند و ما هم حاضریم حمایت کنیم.

وی از همکاری بسیج سازندگی با کمیته امداد جهت ساخت ۲۸۰ واحد برای مددجویان خبر داد و افزود: در حال حاضر الان این پروژه با کمک گروه‌های جهادی در دست اجرا است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه از آموزش ۱۵ هزار و ۳۲۱ نفر در عرصه‌های مختلف اقتصاد مقاومتی با اخذ گواهینامه خبر داد و گفت: در حوزه اشتغال و اعطاء وام‌های کم بهره سهل الوصول به ۴۰۲۲ نفر بالغ بر ۴۹ میلیارد تومان پرداخت کردیم.

وی به فعالیت گروه جهادی در حوزه سلامت نیز اشاره کرد و بیان داشت: ۱۸۶۵ تیم بهداشتی و پزشکی در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند که ۱۸۲ هزار نفر را به طور رایگان ویزیت کردند که تاکنون ۳۰۰۰ نفر عمل جراحی به صورت رایگان توسط آن‌ها صورت گرفته است.

قبادی بصیر ادامه داد: در بحث اردو‌های جهادی نیز طی این ۵ سال ۴ هزار و ۱۹۳ گروه جهادی با ۴۱ هزا و ۲۷۷ نفر اردو صورت گرفته است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: تا کنون در حوزه محرومیت زدایی بر روی ۱۱ هزار و ۸۳۹ پروژه در سطح استان کار کردیم که به این منظور ۹۴ میلیارد تومان توسط سپاه استان و قرارگاه محرومیت زدایی هزینه شده است.

وی افزود: در بحث اردو‌های طرح هجرت دانش آموزی ۲۰۸۶ مدرسه را تا کنون تعمیر و رنگ آمیزی کردیم که به این منظور ۱۳۷ هزار و ۷۳۲ نفر از دانش آموزان همکاری کردند.

 

 

انتهای پیام/د

شاه بیت برون رفت از مشکلات اقتصادی و فرهنگی انجام کار‌های جهادی

 

برچسب ها: بسیج ، سپاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.