به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تیرامیسو یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین دسرهای ایتالیایی است. این دسر محبوب طرز تهیه بسیار آسانی دارد و شما به راحتی می توانید آن را درست کنید. در این قسمت با ما همراه شده و بهترین طرز تهیه تیرامیسو را یاد بگیرید.
حتما بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی خوشمزه
حتما بخوانید: کیک صفوف لبنانی + دستور تهیه
در شروع کار تخم مرغ ها شکسته و زرده و سفیده آن ها را از هم جدا کنید.
حالا زرده ها را داخل هم زن برقی ریخته و نصف شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که کامل کف کند.
ماسکارپونه را به آرامی به کف ایجاد شده اضافه کرده و هم بزنید. در پایان این مرحله شما باید کرم متراکم و یک دستی به دست آورده باشید.
در این قسمت از کار سفیده ها را داخل هم زن ریخته و بقیه شکر را به آن اضافه و به خوبی مخلوط کنید.
در ادامه طرز تهیه تیرامیسو این کف را نیز به آرامی به کرم اضافه کرده و کامل مخلوط کنید.
حالا نوبت این است که مواد اولیه به دست آمده را در ظروفی به اندازه 20 در 30 بریزید و به خوبی تراز کنید. به گونه ای که لایه نازکی از کرم کل ته ظرف را پوشانده باشد.
بیسکویت ها را یکی یکی به مایع قهوه سرد آغشته کرده و یک ردیف آن را روی کرم بچینید.
دوباره یک لایه کرم و یک لایه بیسکویت چیده و تا زمانی که کل ارتفاع ظرف پر شود، ادامه دهید.
نکته!
باید توجه داشته باشید که آخرین لایه تیرامیسو بایستی کرم باشد و سپس آن را با پودر کاکائوی تلخ پوشش دهید.
پس از طی این مراحل تیرامیسوی خود را به مدت حداقل دو ساعت و حداکثر یک روز داخل یخچال قرار دهید و بعد نوش جان کنید. از شکلات رنده شده جهت تزئین تیرامیسو هم می توانید استفاده کنید.
امید که این دسر بسیار خوشمزه و راحت را در خانه تهیه و میل کنید. ما آسان ترین روش تهیه تیرامیسو را به شما یاد دادیم.
انتهای پیام/