به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کلم پلو یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که بر اساس سلیقه با روش های مختلفی تهیه می شود. ما نیز در این قسمت از باشگاه خبرنگاران جوان سعی کرده ایم، شما را با بی نظیرترین طرز تهیه کلم پلو آشنا کنیم، با ما همراه باشید.
موارد موردنیاز برای تهیه کلم پلوی خوشمزه
- برنج: یک کیلوگرم
- کلم: یک کیلو تا یک و نیم کیلوگرم
- گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
- زعفران ساییده شده: یک قاشق چای خوری
- پیاز سرخ شده: سه قاشق سوپ خوری
- رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپ خوری
- آب لیمو یا آب نارنج: به مقدار دلخواه
- سرکه: دو الی سه قاشق سوپ خوری
- نمک، فلفل، روغن و زیره : به مقدار لازم
- سبزی پلویی خرد شده: یک لیوان
نکته!
منظور از سبزی پلویی ، تره، جعفری، شوید، ریحان، ترخون و مرزه است. می توانید سبزی خشک شده نیز استفاده کنید.
هم چنین یاد بگیرید: گشنیز پلو ساده با طعم لیمو + دستور تهیه
آموزش مراحل طرز تهیه و پخت کلم پلو
- در ابتدا برنج را شسته و آن را خیس کنید.
- گوشت را به همراه پیاز سرخ شده در روغن تفت بدهید.
- حالا نمک، رب، فلفل و آب لیمو یا آب نارنج را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید.
- پس از هم زدن دو لیوان آب به مواد درون ماهیتابه خود اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت به خوبی پخته شود.
نکته!
شما می توانید گوشت ها را به شکل کوفته ریز نیز درآورید و این گونه کلم پلویتان را تهیه کنید.
هم چنین یاد بگیرید: بادمجون پلوی قزوینی + دستور تهیه
- کلم را به صورت رشته های باریک خرد کرده و درون قابلمه ای بریزید.
- به کلم مقداری سرکه و آب اضافه کنید تا به هنگام جوش زدن بوی کلم نیز از بین برود.
- در این مرحله از طرز تهیه کلم پلو، باید کلم ها را آبکش کرده و آن ها را با دو قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید.
- گوشت های پخته شده و زعفران حل شده را به کلم اضافه کرده و به خوبی با هم قاطی کنید.
- حالا برنج را آبکش کنید و ادامه روش پخت کلم پلو را دنبال کنید.
- پس از آبکش کردن برنج، کلم و سبزی و گوشت را همراه با زیره در لا به لای آن قرار دهید.
- در آخرین قسمت از تهیه کلم پلو مقداری روغن روی برنج ریخته و اجازه دهید تا دم بکشد.
- از نان یا سیب زمینی نیز می توانید برای درست کردن ته دیگ استفاده کنید.
امید که این غذای لذیذ و محبوب را در خانه تهیه کرده و نوش جان کنید.روش گفته شده برای طرز تهیه کلم پلو خیلی آسان و سریع بود.
انتهای پیام/