در این مطلب دستورالعمل تهیه پلو ترش را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پلو ترش غذای ایرانی بسیار لذید که با گوجه فرنگی و گرد غوره درست می‌شود و طعم و بویی به یاد ماندنی دارد.  گوجه فرنگی به سلامت چشم کمک می‌کند. از آنجایی‌که گوجه فرنگی سرشار از ویتامین A، فولات، تیامین، نیاسین، ب کمپلکس، فلانوئید‌ها و ... است برای سلامت چشم بسیار مفید است. علاوه بر آن، بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد مقاوم می‌کند. از فواید کرفس می‌توان به مواردی، چون کاهش دهنده فشار خون، ضد افسردگی، کاهش دادن کلسترول خون، کمک به درمان کم کاری تیروئید، کاهش دهنده وزن و کمک کننده به لاغری اشاره کرد.

دستور تهیه پلو ترش؛ طعم و بویی به یاد ماندنی

مواد لازم :

مرغ ۷۵۰ گرم
سبزی پلو ۱ کیلوگرم
برنج ۵ پیمانه
گرده غوره نصف پیمانه
فلفل سیاه و نمک نصف پیمانه
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
کرفس ۱ شاخه
گوجه فرنگی ۱ عدد

طرز تهیه :

۱. برنج را شسته و بخیسانید. سبزی پلویی را خرد کنید.

۲. پیاز را در روغن بریزید و تفت دهید. سپس کرفس و مرغ و فلفل و نمک را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نیم پز شوند.

۳. سپس به آن رب گوجه فرنگی و زعفران اضافه می‌کنیم.

۴. پس از جوشاندن برنج و آبکش کردن آن سبزی خرد شده را لابلای آن قرار دهید.

۵. در یک قابلمه مقداری از برنج را میریزیم و موادی که آماده کرده ایم را روی آن قرار می‌دهیم.

۶. مقداری پیاز خام خلال شده روی مرغ‌ها میچینیم و روی آن هم کمی گوجه خلال شده قرار می‌دهیم.

۷. در انتها، روی آن‌ها گرد غوره میریزیم و باقیمانده برنج را داخل قابلمه ریخته و می‌گذاریم تا دم بکشد.

نکات: برای ترش و مزه دار شدن مرغ، باید شعله ملایم و زمان پخت طولانی‌تر باشد.

منبع: برترین‌ ها

انتهای پیام/

دستور تهیه پلوترش

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.