به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستور پخت چیز تارت شکلاتی بسیار خوشمزه را در این بخش از آشپزخانه نمناک برای شما در نظر گرفته ایم.
بیشتربخوانید: روش تهیه تارت سبزیجات رنگارنگ
مواد کراست:
کره ۱۰۰ گرم
بیسکویت ۲۵۰ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
مواد میانی:
شکلات تلخ ۸۰ گرم
شکلات شیرین ۱۰۰ گرم
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
مواد کارامل:
شکر ۱ لیوان
کره ۸۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
مواد گاناش:
۱۰۰ گرم خامه
۱۰۰ گرم شکلات
چطوری درست کنیم:
ابتدا برای کراست بیسکویت رو پودر کنید و با کره آب شده و پودر کاکائو مخلوط کنید و کف قالب تارت پِرِس کنید و بزارید تو یخچال تا سِفت بشه. مواد میانی: خامه رو تو ماکرو یا روی شعله گرم کنید و شکلات تختهای خرد شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا صاف ویکدست بشه و بعد با پنیر خامهای مخلوط کنید و هم بزنید تا باهم ترکیب شن
بیشتربخوانید: غذاهای عجیب ایرانی/ از کلهپاچه با برنج تا دلمه سیرابی! + تصاویر
بعد قالب رو از یخچال خارج کرده و مایه پنیری رو داخلش بریزید و سطحش رو صاف کنید و باز داخل یخچال قرار بدید. حالا میریم سراغ تهیه سس کارامل:
ابتدا شکر رو بریزید تو یه تابه و بزارید رو شعله کمِ اجاق و همینطور به طور مداوم تابه رو، رو شعله حرکت بدین تا شکر آب بشه (لطفا هیچ قاشقی داخلش نزنید و فقط با تکون دادن تابه اجازه بدین شکر آب شه) بعد از اینکه شکر کاملا آب شد و ذراتش دیگه مشخص نبود، کرهی گرم شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و بعد از روی شعله بردارید و خامه رو اضافه کنید (بهتره خامه رو هم از قبل گرم کنید)
هم بزنید تا سس صاف و یکدست بشه، کارامل آماده ست (میتونید تو بیشتر کیکها و دسرها ازش استفاده کنید، تو ظرف دردار بریزید و تو یخچال نگه دارید و موقع استفاده کمی حرارت با ماکرو یا شعله اجاق بهش بدین تا از اون سفتی دربیاد)
دسر رو از یخچال بیرون آوردن و یه لایه سس کارامل روش میریزیم و دوباره داخل یخچال میزاریم حالا گاناش روش رو درست میکنیم: برای تهیه گاناش خامه رو گرم کنید، ولی خیلی داغ نشه، شکلات رو میریزیم داخل خامه و ۲ دقیقه زمان میدیم تا شکلات نرم بشه و بعد همش میزنیم تا یکدست بشه و بعد دسر رو از یخچال باز بیرون آورده