در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
«سوجان»، یادآور سریال «پس از باران» است
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس سیر، طعمدهندهای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو میشود. این سس، به روشهای مختلفی تهیه میشود که امروز تصمیم داریم یکی از روشهای تهیه آن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیر: دو بوته
نمک: دو قاشق چایخوری
آبلیمو: نصف پیمانه
روغن ذرت یا آفتابگردان: یک پیمانه
روغن زیتون: یک پیمانه
طرز تهیه:
سیرها را پوست گرفته و خوب له میکنیم. سپس آنها را در مخلوط کن میریزیم.
نمک و آبلیمو را به سیر اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
همانطور که مخلوط کن روشن است، روغنها را به تدریج اضافه میکنیم تا سسی یکدست مانند سس مایونز، به دست آید.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/