به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مرتضی کوچکی رئیس امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: طرح تربیت حافظان قرآن کریم از سال ۹۰ در راستای بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت ۱۰ تا ۱۵ میلیون حافظ قرآن کریم به اجرا در آمده است.
وی ادامه داد: همه ساله شاهد حضور پرشور علاقمندان قرآنی سیستان و بلوچستان در این برنامه بزرگ معنوی هستیم به طوریکه تاکنون ۵۰ هزار نفر در این استان به صورت حضوری، مجازی و شبانه روزی در این برنامه شرکت کردند.
رئیس امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان افزود: افراد برای نام نویسی در این طرح بزرگ قرآنی میتوانند به ادارات اوقاف و امور خیریه و موسسات قرآنی مشخص شده از سوی این نهاد مراجعه کنند.
وی با اشاره به اهداف و برنامههای قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه گفت: خدمات این حوزه در سه قسمت بقاع متبرکه، وقف، قرآن و اهل بیت (ع) برنامه ریزی شده است.
کوچکی توسعه برنامههای قرآنی در سطح جامعه از طریق برگزاری محافل، کرسیهای تلاوت، تفسیر و جزء خوانی، برگزاری بالاترین سطح رقابتهای قرآنی در پایینترین لایههای جامعه با هدف ایجاد شور و شعور قرآنی را از مهمترین برنامههای در دست اجرای این نهاد برشمرد.
سیستان و بلوچستان به گواه بسیاری از کارشناسان مسائل دینی و اجتماعی یکی از استانهای برتر کشور در زمینه فعالیتهای قرآنی به حساب میآید به طوری که علاقه مندی به علوم دینی، عشق به اسلام و قرآن و پیامبر (ص) و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در جای جای این استان موج میزند و مردم مومن، خداجو و عاشق و دلباخته آن از هر فرصتی برای فراگیری مسائل دینی به ویژه حفظ قرآن کریم بهره میبرند.
تربیت افزون بر ۵۰ هزار نفر حافظ قرآن، برگزاری دورهها و کلاسهای متعدد و محافل قرآنی و وجود صدها مسجد و حسینیه و تکیه، سیستان و بلوچستان را به استان حافظان قرآن تبدیل کرده است.
انتهای پیام/ع