فارغی گفت: افزایش هزینه‌های تولید و ثبات نرخ مرغ در ۶ ماه اخیر با واکنش شدید تولیدکنندگان روبه‌رو شده است.

انتقاد تولیدکنندگان از ثبات نرخ مرغ در ۶ ماه گذشته/ همگرایی بخش دولتی و خصوصی برای مقابله با تحریم امری ضروری استبه گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامعلی فارغی، دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه در پنجمین همایش بین المللی و نمایشگاه جانبی خوراک دام، طیور و آبزیان اظهار کرد: در شرایط فعلی تحریم، همگرایی بخش دولتی و خصوصی برای مقابله با تحریم‌های ظالمانه و پیروز شدن در این جنگ یک طرفه امری ضروری است.

وی با اشاره به اینکه در جنگ اقتصادی تنها تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی خط مقدم هستند، افزود: این درحالی است که فعالان اقتصادی مورد هجمه بیمه ها، شهرداری و سازمان‌های مالیاتی هستند و حتی زمانیکه ورشکسته می‌شوند، در میان مردم با نام بد از آن‌ها یاد می‌شود.

فارغی با بیان اینکه اتخاذ تصمیمات در شرایط جنگی و بحرانی با زمان عادی متفاوت است، گفت: در شرایط جنگ اقتصادی تحریم‌های یک شبه و خلق الساعه، مشکلات زیادی برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است چرا که بخش خصوصی در اتخاذ تصمیمات نقشی ندارد.

این فعال اقتصادی ادامه داد: علی رغم افزایش هزینه‌های تولید، طی ۶ ماه اخیر قیمت مرغ تغییری نداشته است، حال باید از مسئولان پرسید که آیا طی این مدت هزینه‌های مرغداران افزایش نیافته است؟ اگر می‌خواهیم تورم را کنترل کنیم، دولت باید هزینه آن را پرداخت کند.


بیشتر بخوانید: ثبات نرخ مرغ در بازار استمرار یافت/زیان ماهانه ۲۴۰ میلیارد تومانی مرغداران در سه ماه گذشته


وی به بالا بودن ۲ تا ۳ هزار تومانی قیمت تمام شده مرغ اشاره کرد و گفت: باوجود آنکه قیمت تمام شده مرغ بیش از ۱۳ هزار تومان است، اما ستاد تنظیم بازار مرغدارانی را که مرغ تولیدی خود را با نرخ بالاتر از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار به فروش رساند، جریمه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان  با ۴۰ درصد ظرفیت واحدهای خود کار می‌کنند، بیان کرد: با توجه به آنکه این امر در افزایش هزینه‌های تولید تاثیرگذار است، بنده تقاضا دارم مسئولان تصمیمات زمان بحرانی را با زمان عادی از یکدیگر متمایز کنند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه افزود: تصمیمات وزارت جهاد کشاورزی به درستی اجرا نمی‌شود، به عنوان مثال وزیر جهاد کشاورزی در ۱۶ اسفند تصمیم گرفت فروش نهاده‌های دامی را تحت کنترل و نظارت انجام دهد، اما به سبب آنکه اجرای آن به درستی صورت نگرفت، نتیجه خوبی حاصل نشد، از این رو تقاضا داریم تصمیم گیران از تشکل‌ها و بخش خصوصی در اتخاذ تصمیمات که می‌توانند راهگشا باشند، استفاده کنند تا بتوانیم به سهولت شرایط بحران و جنگ را پشت سر بگذارنیم.

به گفته وی، اکر بخش خصوصی در تصمیمات مقابله با تحریم حضور نداشته باشد، عبور از مشکلات به سختی صورت خواهد گرفت.

فارغی در پایان تصریح کرد: فعالان اقتصادی بیشتر از تحریم‌های خارجی از تحریم‌های داخلی آسیب می‌بینند و هماهنگی‌های دولتی در این زمینه باید بیشتر شود.

انتهای پیام/

اتخاذ تصمیمات خلق الساعه در شرایط تحریم برای تولیدکنندگان دردسر ساز شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۴ ۱۷ تير ۱۳۹۸
خیلی به ثبات قیمت پایبند بودند کسی عید را یادش نرفته
آخرین اخبار