به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بهدنبال انتشار گزارشی با عنوان «خفتگیری در قاب دوربین مخفی» در تاریخ ۲۸ خرداد پلیس امنیت عمومی البرز با پیگیری این ماجرا در کمتر از یک هفته و در عملیاتی غافلگیرانه سازندگان این کلیپها را دستگیر کرد.
یک روز پس از انتشار این مطلب، سردار وحید مجید، رئیس پلیس فتای ناجا در نشست خبری خود اعلام کرد که پلیس با پخشکنندگان کلیپهای دوربین مخفی با محتوای مجرمانه در فضای مجازی برخورد خواهد کرد.
پیگیری در تهران دستگیری در البرز
سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتای پایتخت از دستگیری سازندگان این کلیپ خبر داد و گفت: پس از انتشار این مطلب، مأموران پلیس فتا در تهران تحقیقاتشان را آغاز کردند و مشخص شد که این گروه در استان البرز فعالیت میکنند که همین مسأله باعث شد تا پیگیری این پرونده در دستور کار پلیس فتای البرز قرار گیرد که با تلاش و پیگیریهای مجموعه پلیس البرز این افراد دستگیر شدند.
سرهنگ عباس شاهی، سرپرست پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی البرز نیز ضمن تأیید خبر دستگیری اعضای باند انتشار فیلمهای خشن در فضای مجازی گفت: در پی انتشار فیلم دوربین مخفی زورگیری از مردم در فضای مجازی اینستاگرام موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت عمومی استان البرز قرار گرفت و با پیگیریهای ویژه پلیسی مشخص شد که اعضای این باند با ایجاد درگیری و با هدف زورگیری از اقدامات مجرمانه خود فیلم تهیه و در فضای مجازی منتشر میکردند.
با کار اطلاعاتی پلیس، یکی از اعضای این باند دستگیر شد و اعتراف کرد که پس از شناسایی طعمهها اقدام به زورگیری کرده و سپس فیلم تهیه میکردند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از شگردهای زورگیری اعضای این باند تهدید با قمه، چاقو و ادوات دیگر بوده و هنگامی که قربانیان در مقابل آنها مقاومت میکردند با این عنوان که شما در مقابل دوربین مخفی هستید، تلاش میکردند تا به نوعی قربانیان را فریب دهند، اما درصورت مقاومت نکردن وسایل شخصی آنها را سرقت میکردند.
با اعترافات این متهم، دیگر اعضای باند که در مجموع ۷ نفر بودند نیز در ساوجبلاغ دستگیر شدند. نکته جالب در خصوص این پرونده هم ادعای متهمان است که عنوان کردهاند با ساخت و انتشار فیلمهای خفتگیری در قالب دوربین مخفی موفق شده بودند بیش از نیم میلیون فالوور جذب کنند.
این مقام انتظامی در پایان گفت: پلیس برحسب وظیفه ذاتی خود با افرادی که بخواهند در فضای حقیقی یا مجازی عرض اندام کنند و سبب سلب آسایش جامعه شوند، بدون اغماض و با قاطعیت برخورد میکند.
سرهنگ محمد اقبالی، رئیس پلیس فتای البرز هم ضمن هشدار به این افراد که با شگردهایی بهدنبال جذب فالوور هستند، عنوان کرد: افراد سودجو با استفاده از ترفند انتشار برنامههای خاص و به تفکر خود جذاب تلاش میکنند کاربران خود را افزایش دهند و با خود همراه کنند تا بتوانند به اهداف مجرمانهشان دست یابند، از اینرو جا دارد که افراد پیش از فالو شدن از عواقب آن مطلع باشند.
منبع: روزنامه ایران
انتهای پیام/