به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج شهرداری تهران، در آستانه شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، اولین گردهمایی طلاب و روحانیون بسیج شهرداری تهران، پایگاه ویژه شهید آرمان علیوردی سازمان بسیج شهرداری تهران از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در سالن مرکز همایش ایوان ری برگزار شد.
بر اساس این گزارش، این همایش با هدف همافزایی، تعامل و همدلی بین روحانیت و بسیج و با حضور حجتالاسلام والمسلمین علیزاده، نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسولالله (ص)، حجتالاسلام والمسلمین شیرنژاد، رئیس مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران، حجتالاسلام والمسلمین صابرینیا، نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج، محمدمهدی حسنزاده، مسؤول سازمان و جمعی از طلاب و بسیجیان شاغل در شهرداری تهران به اجرا درآمد.
اعضای شورای بسیج طلاب شهرداری تهران معرفی شدند
حجت الاسلام والمسلمین صابرینیا در این همایش ضمن خیر مقدم به مدعوین که آنان را شاگردان مکتب بقیهالله خطاب کرد، گفت: امروز و در این گردهمایی بزرگ، قرار است پایگاه بسیج طلاب و روحانیون حضرت رسولالله (ص) را پایهگذاری کنیم.
وی با یادآوری اینکه روحانیت، قطب کار فرهنگی در شهرداریاند، افزود: یقیناً انتظار میرود تحولات معرفتی و آموزش معارف دینی و بصیرتافزایی و پیادهسازی اندیشههای امامین عظیمالشأن انقلاب از طریق این نهاد در شهرداری تهران متبلور شود.
نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج با اشاره به اجرای برنامههایی نظیر راهیان نور و طرح نشاط و تعالی از طریق این سازمان به نقش برجسته روحانیت در غنای معنوی این برنامهها پرداخت و گفت: از فرصتی که امروز به برکت انقلاب اسلامی برای انسانسازی مهیاست، باید بیشتر بهرهبرداری کرد؛ چراکه به گفته حضرت امام (ره)، روحانیون، مربی انسانها هستند و مبعوث از ناحیه انبیا به شمار میروند.
وی تأکید کرد: نقش روحانیت نباید به برپایی نماز جماعت که البته در جای خود از عظمت بسیاری برخوردار است، محدود شود؛ روحانیت، تریبوندار معنویت، اخلاق و بصیرت در شهرداریاند.
حجتالاسلام صابرینیا در پایان از معرفی اعضای شورای بسیج طلاب در گردهمایی امروز خبر داد و میدانیشدن تفکر بسیجی در جمع روحانیت بسیج شهرداری را خواستار شد.
۸۵ درصد از جمعیت نیروی انسانی در شهرداری، بسیجیاند
در ادامه حسنزاده، شهرداری را نهادی بینظیر و وسیع و دارای ردههای متعدد خواند و گفت: افتخار میکنیم که ۸۵ درصد از جمعیت این نهاد وسیع، بسیجیاند و کسوت بسیجی چه عادی و چه فعال بههرحال برای هرشخص مبارک است.
وی افزود: امروز سازمان بسیج شهرداری تهران دارای ۲۸۵ پایگاه، ۳۳ حوزه مقاومت و ۴ مرکز تابعه شامل مرکز تبادل کتاب (واقع در خیابان ولیعصر (عج))، مجموعه فرهنگی، ورزشی شهدا (واقع در خیابان سبلان)، مرکز آفرینشهای هنری (که خانههای فرهنگی و هنری زیرمجموعه آن هستند و تا آخر سال آتی تعداد آنها به ۸ خانه خواهد رسید) و مرکز موکب علی بن موسی الرضا (ع) (با ۶ و نیم هکتار زمین که سال گذشته، بیش از ۱۰۰ هزار زائر را در مراسم اربعین پذیرایی کرد)، میباشد.
مسؤول سازمان بسیج شهرداری تهران، سپس با اشاره به تشکیل مجمع بسیج شهرداریهای کشور به همت سازمان بسیج شهرداری تهران بیان کرد: تشکیل این مجمع نیز اتفاق مبارکی است که تاکنون شهرهای مشهد، تبریز و استان البرز را پوشش داده و انشاءالله بهزودی شهرهای دیگر را هم پوشش خواهد داد.
وی در ادامه به بیان انتظارات شهردار تهران از سازمان بسیج پرداخت و گفت: ۳ انتظار ویژه از این سازمان وجود دارد که شامل «پیشگاهی در حرکت و برنامههای شهرداری»، «تربیت نیروهای تراز انقلاب (در بعد عقیده، بصیرت و مهارت و با تکیه بر خانوادهها و فرزندان کارکنان)» و در نهایت «ایجاد تعامل بین ظرفیتهای شهرداری و سپاه» میباشد و تلاش همه ما بسیجیان و بهویژه روحانیون محترم بسیجی حاضر در این گردهمایی باید این باشد که بهترین نحو به این انتظارات پاسخ دهیم.
تشکیل بسیج طلاب، یکی از آرزوهای ما بود
حجتالاسلام علیزاده نیز طی سخنانی، نخست برپایی این گردهمایی را جلسهای ارزشمند خواند و گفت: تشکیل بسیج طلاب، یکی از آرزوهای ما بود که بحمدالله خوب هم جریان پیدا کرده و این اتفاق نهفقط در شهرداری تهران، بلکه باید در همه مجموعههای نهادی و شاکله حاکمیت رخ دهد؛ چراکه باید بدانیم سربازان امام زمان (عج)، کم نیستند.
وی سپس برای توضیح اهمیت تشکیل بسیج طلاب به توصیف فلسفه جماعت پرداخت و بیان کرد: ما باید بدانیم فلسفه جماعت، فقط ثواب اخروی نیست، بلکه جماعت به معنی جمعشدن برای حرکت است؛ یعنی افراد مختلف با سلیقههای متفاوت دور هم جمع میشوند و ذیل نماز، جهت یکسان پیدا میکنند که همانا توحید و یکتایی خداوند است؛ بنابراین پسندیده است امامان محترم جماعت، پس از اقامه نماز بکوشند گره از کار مسلمانان باز کنند و گامی برای آنها بردارند؛ یعنی باید دغدغه دیگران را داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسولالله (ص)، اهمیت دیگر آن را از جنبه بصیرت توضیح داد و گفت: در فتنه گذشته ما متوجه شدیم، خوراکهای جنگ شناختی، کشور را بیچاره کرده و نقشه راه را مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) بهدرستی به ما دادهاند که همانا «جهاد تبیین» است؛ باید بدانید امروز جامعه برای دانستن، لهله میزند و باید برای افزایش بینش و دشمنشناسی بکوشید و برای مردم بیان کنید که امروز مکتب شیعه، سیبل اصلی دنیای استکبار است.
در پایان حجتالاسلام شیرنژاد، ضمن قدردانی از وجود روحانیون در پیکره نیروی انسانی شهرداری تهران گفت: صرف حضور یک کارمند معمم در محل کار، برکت است و بین ۱۰۴ هزار نفر پرسنل شهرداری تهران، حضور یک نهاد خدمتگزار و پاک و سالم مثل روحانیت، فرصتی غنیمت است؛ بدین معنی که این روحانیون گرانقدر ظرفیت آن را دارند که بصیرت و بینش و کارآمدی همکاران دیگر خود را بالا ببرند.
وی خدماترسانی مطلوب به مردم، تسریع در کار آنها، افزایش رضایتمندی و ایجاد تعهد بیشتر در مسؤولان برای انجام وظایفشان را در سایه تدین و ارزشهای دینی مؤثرتر دانست و گفت: همواره به یاد داشته باشیم با افزایش رضایتمندی از خدماترسانیها، افزایش رضایتمندی از نظام و جمهوری اسلامی را ایجاد میکنیم و این یعنی کارمند، مثل خادم به ارباب رجوع خود توجه کند.
رئیس مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران سپس با اشاره به رسالتهای این مرکز افزود: در دو بخش سختافزار (تجهیز، تعمیر، احداث و نگهداری مساجد) و نرمافزار (تشکیل قرارگاه تعلیم و تربیت شهید آرمان علیوردی) این مرکز مشغول به فعالیت است که هماکنون قرارگاه شهید آرمان، ۳۰۰ هزار نوجوان را پوشش داده و این مرکز تلاش میکند هر دو جنبه سختافزار و نرمافزار را با هماهنگی یکدیگر پیش ببرد.
وی در پایان با اشاره به طرح شهردار من، خواستار مشارکت حداکثری روحانیت بسیجی شهرداری در این طرح شد و تأکید کرد: امروز هدف برنامههای شهرداری تهران، مردمیسازی است و ازاینرو ائمه محترم جماعات شهرداری به عنوان سفیر در این طرح شرکت میکنند و در ساماندهی دیدگاهها و خواستههای مردم، شهرداری را یاری خواهند داد.
گفتنی است پایانبخش برنامههای این گردهمایی، معرفی اعضای شورای بسیج طلاب بود که به توسط مدیران ارشد حاضر در برنامه به اجرا درآمد.