به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، علی شاپورزاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین با اشاره به تولید هشت هزار و ۷۱ تن گوشت قرمز در سه ماه نخست امسال گفت: این میزان گوشت در واحدهای دامی پرواربندی (صنعتی) و روستایی تولید شده است.
وی پیش بینی کرد: امسال بیش از ۲۵ هزار تن گوشت قرمز در استان قزوین تولید شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین همچنین گفت:هنچنین در سه ماه نخست امسال ۱۵۷ هزار و ۳۲ تن نیز شیر در واحدهای دامی استان قزوین تولید شد.
استان قزوین دارای ۴۷۹ واحد پرواربندی گوشت قرمز (بره و گوساله) است.
قزوین رتبه سیزدهم تولید گوشت قرمز در کشور را دارد.
انتهای پیام/ک