در کشتارگاه های طیور اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از ابتدای سال جاری تا کنون ۳۹ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.

تولید بیش ۳۹ هزار تن گوشت مرغ از ابتدای سال درخراسان رضوی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، احمد شریعتی مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: طی ۳ ماهه ابتدای امسال، ۳۹ هزار تن گوشت مرغ درخراسان رضوی تولید شده و همچنین کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحد‌های تولیدی از ورود ۱۵۷ تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.

وی تصریح کرد: طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های استان را طی مدت یادشده، بیش از ۲۰ میلیون قطعه بوده و تمامی ۱۵ کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر رده‌های دامپزشکی به عنوان گروه نظارت فنی- بهداشتی و نیز ناظرین شرعی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه گردندودر هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.

شریعتی افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های ۳۷۲۵۰۰۲۵ و ۳۷۲۵۰۰۳۵ (شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲ (پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.

انتهای پیام//م.ی
 
 

نظارت کامل برپرورش و تولید گوشت مرغ

برچسب ها: دامپزشکی ، دامپروری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.