به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایشگاه بین المللی دریایی و صنایع فراساحل آسیا که قرار است در تهران برگزار شود به عنوان شتابدهنده و پیشران صنعت دریایی با هشت رویکرد بهروز در تعاملات بینالملل، فضا را برای استفاده از توانمندیهای داخلی مهیا کرده است؛ تا کنون حضور پنج کشور منطقه در نمایشگاه قطعی شده و این تعداد احتمالا بیشتر خواهد شد. ایران به تدریج در صنایع دریایی و فراساحل، مسیر خود را به سمت شکوفایی اقتصادی باز میکند
پنجمین نمایشگاه بین المللی دریایی و صنایع فراساحل آسیا SeAsia Expo ۲۰۱۹ با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران و حمایت وزارت راه و شهرسازی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمانها، اتحادیهها و سندیکاهای بخش خصوصی به مناسبت روز جهانی دریانوردی از تاریخ ۳ الی ۵ شهریور ۹۸ در محل نمایشگاههای بینالمللی مصلی تهران با حضور شرکتها، سازمانها و کارآفرینان برتر و امکان ارائه ایدهها و طرحها، جذب سرمایهگذاری و بازار فروش بالقوه برگزار میشود.
نمایشگاه امسال در شرایط تحریمهای ظالمانه، همگام با سیاستهای اقتصاد مقاومتی و نامگذاری سال با عنوان رونق تولید، تلاش میکند فضا را به نفع تحقق این سیاستها تنوع بخشیده و موجب شکلگیری، جریانسازی، و تعامل بیشتر صاحبان صنایع، صنعت دریایی و دریانوردی و صنایع فراساحل کشور شود.
تجربه موفق برگزاری نمایشگاههای پیشین، بستر و مسیری را برای غنای هرچه بیشتر این نمایشگاه فراهم کرده است. تعامل و همکاری نزدیک برگزارکنندگان نمایشگاه با نهادهای دولتی، اتحادیهها، انجمنها و بخش خصوصی در این حوزه نیز موجب توسعه برنامههای کیفی و کمی نمایشگاه امسال شده است.
نمایشگاهی که به رغم مشکلات اقتصادی که در سالهای اخیر برای فعالیت در حوزه دریایی و دریانوردی به وجود آمده، امیدوارانه و با انگیزه حمایت جدی از این صنعت؛ صنعتی که بازوی اصلی اقتصاد داخلی به بازارهای جهانی است، برپا شده است.
تخصصیتر شدن این نمایشگاه، بهبود فرآیند اطلاعرسانی، تعامل نزدیکتر با متولیان دولتی و غیر دولتی و نهادهای صنفی در این حوزه و نیز ایجاد فضاهای گفتگو محور و برپایی کنفرانس فرصتهای سرمایهگذاری در دریا و کارگاههای آموزشی از جمله نکات برجسته این دوره از نمایشگاه است.
سیاستها و برنامههای اقتصادی نوین دولت برای تقویت بخش دریایی و صنایع فراساحل که در قالب واسپاری امور غیرحاکمیتی به بخش خصوصی و کاهش تصدی گری دولت نمایان شده است، امیدواری و انگیزهی قوی و جدی در فعالان این حوزه ایجاد کرده که امید میرود برای تداوم این نمایشگاه به طور کامل از این فرصت بهره گرفته شود.
یکی از برنامههای مهم نمایشگاه امسال برگزاری کنفرانس فرصتهای سرمایه گذاری در دریا با هدف ایجاد فرصت تعامل سرمایه گذاران و کارآفرینان، معرفی منابع تامین مالی جهت پروژهها، شناسایی و معرفی سرمایهگذاران موفق و معرفی توانمندیهای بخش خصوصی به سازمانهای دولتی جهت واگذاری پروژههای قابل سرمایه گذاری، دریافت و ثبت فرصتهای سرمایهگذاری حوزه دریایی کشور است.
از دیگر برنامههای نمایشگاه امسال برگزاری پانلهای تبادل تجربه، برگزاری نشست و تالارهای گفت وگو میان سرمایه گذاران و سرمایه پذیران است.حضور نمایندگان شرکتهای خصوصی از کشورهای ترکیه، عراق، قزاقستان، هند و آذربایجان در نمایشگاه قطعی است.
از برنامههای تبلیغات و اطلاعرسانی نمایشگاه فراخوان به تمام سفارتخانههای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای خارجی، فراخوان به سفرا و رایزنان اقتصادی کشورهای خارجی در ایران و اتحادیهها و انجمنهای دریایی بین المللی است.
از دیگر برنامههای تبلیغات واطلاع رسانی بین المللی نمایشگاه همکاری و مشارکت با پرمخاطبترین خبرگزاری اروپا PROJECT CARGO، بندر و دریا روسیه ACTUALIDAD، انجمن تولید کنندگان آسیایی چین ASIAN MANUFACTURERS و صنعت فراساحل سنگاپور WORLD OILS، است.
یکی از مهمترین برنامههای این نمایشگاه نشستهای خبری توسط سران ارگانهای دریایی، انجمنها و اتحادیهها در طول برگزاری نمایشگاه با حضور گسترده اصحاب رسانه است که نسبت به ارایه گزارش عملکرد و پرسش و پاسخ در خصوص چالشها و موفقیتهای حوزه دریایی کشور اقدام میکنند.
ستاد برگزاری در طول برپایی نمایشگاه امکانات ویژهای را به مخاطبان و متقاضیان ارائه میکند که مشارکت کنندگان در نمایشگاه میتوانند به صورت رایگان کارگاههای علمی و پانلهای آموزشی خود را در کنار کارگاههای علمی که توسط ستاد برگزاری اجرا میشود برگزار کنند. این کارگاهها میتواند شامل ارائه دستاوردها، معرفی محصولات باشد.
انتهای پیام/