به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان عنوان میکنند اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در مواد خوراکی نظیر ماهیهای چرب و دانه کتان علاوه بر حفظ سلامت قلب، برای زنان باردار و نوزادشان هم مفید است.
به گفته محققان اسپانیایی این ماده مغذی مهم با کاهش ریسک افسردگی در زنان و وزن بهتر نوزاد در زمان تولد همراه با بهبود رشد و عملکرد مغز مرتبط است و احتمالاً از ابتلا به اوتیسم پیشگیری میکند.
در این مطالعه، محققان حدود ۲۰۰۰ مادر و نوزادشان را از سه ماهه اول بارداری تا زمان ۵ سالگی کودک تحت نظر داشتند.
پژوهشگران دریافتند مصرف مقادیر زیاد ماهیهای چرب در طول بارداری دارای فوایدی نظیر بهبود در عملکرد شناختی و پیشگیری از ابتلا به اوتیسم بود. فواید مصرف این ماده خوراکی زمانی مشاهده شد که مادر روزانه حدود ۸۵ گرم ماهی مصرف میکرد.
اگر فردی به قدرکافی ماهی مصرف نمیکند میتواند از مکملهای امگا۳ استفاده نماید که البته بهتر است قبل از مصرف با پزشک در این مورد مشورت نماید.
منبع : مهر
انتهای پیام/