بیست و پنجمین جشنواره ملی شعر رضوی ۱۷ و ۱۸ تیرماه به میزبانی کرمان و با حضور شاعران راه یافته به مرحله نهایی جشنواره برگزار شد.

جشنواره‌ شعر رضوی با ربع قرن سابقه برگزاری مداومبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، بیست و پنجمین جشنواره ملی شعر رضوی ۱۷ و ۱۸ تیرماه به میزبانی کرمان و با حضور شاعران راه یافته به مرحله نهایی جشنواره برگزار شد.

در اختتامیه این جشنواره که عصر امروز در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی برگزار شد، محمد علیزاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با تبریک دهه کرامت و روز ادبیات کودک و نوجوان گفت: اکنون جشنواره ملی شعر رضوی وارد بیست و پنجمین دوره خود شده است.

وی گفت: این جشنواره به منظور ترویج و گسترش فرهنگ رضوی و قدردانی از پدیدآورندگان شعر رضوی شروع شد و تا امروز کار خودش را ادامه داده است.

محمد علیزاده با بیان اینکه فراخوان بیست و پنجمین جشنواره ملی شعر رضوی نیمه دوم پارسال داده شد، بیان داشت: این جشنواره با استقبال رو به رو بود و حدود ۷۶۱ اثر در ۳ بخش کلاسیک، ترانه و سپید به دبیرخانه جشنواره رسید.

وی با بیان اینکه جشنواره امسال از لحاظ کیفیت اهمیت دارد، حضور داوران را از نقاط قوت این دوره دانست.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان به برگزاری ۲۵ دوره این جشنواره در کرمان اشاره کرد و گفت: از کسانی که نهال این کار فرهنگی را کاشتند، به خصوص آقای جعفری بنیانگذار این جشنواره و حرکت معنوی و اجرایی تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره حرکت خودجوش بوده است و با عنایت امام رضا به کار خود ادامه داده است، افزود:خود جشنواره منشا و آغازگر جشنواره‌های دیگر در سطح ملی و بین المللی شده است.

محمد علیزاده بیان داشت: به همت صالحی وزیر و رفاهی رییس بنیاد ملی بین المللی امام رضا (ع)، علی رغم صحبت‌هایی برای جابه جایی جشنواره؛ ولی، جشنواره در کرمان برگزار شد و برگزار می‌شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه این جشنواره به صورت رقابتی از سال ۷۲ آغاز و ادامه می‌یابد، از جمله سیاست‌های جشنواره را بر برخورداری از داوران طراز اول، برگزاری جشنواره در مرکز استان، تقدیر و تجلیل از همه آن‌ها که برای برگزاری جشنواره همکاری کردند و تلاش بر محوریت خلاقیت عنوان کرد.

غزلی مدیر بنیاد شعر و داستان ایرانیان نیز در این مراسم به برخی از ابعاد شعر و شاعران شیعی پرداخت و از برخی از شاعران فارسی گو یاد کردو گفت: برای پرهیز از دام چاره‌های صورت زدگی شایسته است برای ترسیم سیمای اصیل و واقعی امام (ع) به منابع مستند و موثق مراجعه کنیم و مطالع روایات و احادیث رضوی به خصوص تامل در خطبه‌های آن امام (ع) و واکاوی سنت و سیره رضوی برای نیل به مقصود بهترین راهکارست که می‌تواند ما را به سر منزل مقصود که شناخت عالم آل محمد (ع) است، برساند.

انتهای پیام/س

بیست و پنجمین جشنواره ملی شعر رضوی ۱۷ و ۱۸ تیرماه به میزبانی کرمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.