به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از راه آهن جمهوری اسلامی ایران، سعید رسولی در جلسه بررسی کیفیت و کمیت حمل بار درخطوط ریلی کشور درسال ۹۸ افزود: بررسی شاخصهای حمل بار در شبکه و تجدید نظر در این شاخص ها، ضمن افزایش سرعت بازرگانی، بهره وری راه آهن در استفاده از امکانات و دارایی موجود بیش از پیش ارتقا میبخشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی خواستار افزایش سرعت بازرگانی از طریق رفع گلوگاههای ظرفیتی، افزایش ظرفیتهای تخلیه و بارگیری و تکمیل زیرساختهای حمل ونقل ترکیبی در زیربخش ریلی کشور شد و گفت: راه آهن برای افزایش سرعت بازرگانی در ۲۱ منطقه ریلی کشور با تعریف شاخصهای عملیاتی مناسب، تحقق این برنامهها را در دستورکار خود قرار داده است.
مدیرعامل راه آهن با بیان اینکه ما به دنبال ارائه راهکارهای مناسب و رایزنیها با صاحبان کالا برای افزایش سهم حمل بار در خطوط ریلی کشور هستیم، اظهارداشت: همه مدیران مناطق و کارکنان راه آهن باید در تحقق این شاخصها تلاش کنند، زیرا هزینههای جاری و نگهداری خطوط به این درآمدها بستگی دارد.
رسولی تاکید کرد: امکانات موجود در راه آهن از جمله ناوگان، خطوط ریلی و دانش فنی آمیخته با تجربه کارکنان، نشان میدهد که سرمایههای زیادی در اختیار راه آهن است و با بررسی اولویتها و توانمندیها، در سال جاری میتوانیم به اهداف از پیش تعیین شده در این بخش با مدیریت بر مبنای عملکردها دست پیدا کنیم.
بیشتر بخوانید: امسال ۵۹ کیلومتر خطوط فرعی شبکه ریلی احداث میشود
معاون وزیر راه وشهرسازی خاطرنشان کرد: با وجود پیشرفتهای صنعتی هنوز هم برخی از کشورهای جهان از امکانات قدیمی خود در حوزه ریلی استفاده میکنند و ما نیز باید از تمام امکانات قدیم و جدید در خطوط ریلی کشور استفاده کنیم تا با کاهش هزینهها راندمان کاری را در راه آهن ارتقا دهیم.
مدیرعامل راه آهن به مزیتهای آسیب شناسی برخی از امور و برنامهها برای ایجاد انگیزههای بیشتر در بین کارکنان، یادآور شد: شناسایی افراد توانمند و با انگیزه به عنوان بازوان اجرایی، بر عملیاتی شدن برنامههای راه آهن در حوزه حمل ونقل ریلی تاثیر بسیار مثبتی خواهد داشت.
انتهای پیام/