اگرچه رژیم صهیونیستی تلاش دارد ارتش خود را اخلاقی‌ترین ارتش دنیا معرفی کند، اما رشد فزاینده فساد جنسی و تجاوز به عنف، خشونت و مصرف مواد مخدر در آن به مرحله بحران رسیده است.

اوج فساد جنسی و مصرف مواد مخدر در کشوری که مدعی داشتن اخلاقی ترین ارتش دنیاست!به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  گرچه اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی و تشکیل ارگان‌های سیاسی و نظامی این رژیم مبتنی بر اشغالگری، کشتار و غارت اموال عمومی فلسطینیان بود، اما این رژیم همواره تلاش دارد در عرصه تبلیغاتی، رویکردی مثبت از خود به دنیا نشان دهد. یکی از مبانی که تل‌آویو از زمان اعلام موجودیت خود به دنبال تثبیت آن در افکار عمومی است، علاوه بر ترویج اسطوره شکست‌ناپذیر بودن ارتش که با شکست‌های متوالی آن در هزاره جدید حباب شیشه‌ایش فرو ریخت، ژست اخلاقی‌ترین ارتش دنیا بود که سران تل‌آویو تلاش داشتند به زور این پیراهن گشاد را به اندام ارتش اسرائیل بپوشانند، غافل از اینکه دم خروس جنایت‌های ارتش اسرائیل ضد فلسطینی‌ها و عرب‌ها و بحران‌های اجتماعی و اخلاقی موجود در ارتش که آمار آن قابل مخفی کردن نیست، از دید افکار عمومی دنیا پنهان نمانده است.

مقدمه:

در روز پنجم آوریل آبراهام بورگ رئیس اسبق کنیست رژیم صهیونیستی مقاله‌ای را درباره رسوایی‌های جنسی و اخلاقی در ارتش رژیم صهیونیستی منتشر کرده و نتیجه گیری کرد که ارتش اسرائیل ارتش اخلاقی نیست و کابینه اسرائیل نیز «دولت ماجراجو و امپریالیستی و سطحی نگر است.»

بورگ در مقاله خود که در روزنامه صهیونیستی هاآرتص منتشر کرده، با ابراز تردید در خصوص تبلیغات مطرح شده مبنی بر معرفی ارتش اسرائیل به عنوان اخلاقی‌ترین ارتش دنیا تاکید کرد که ارتش اسرائیل ابزاری در دست کابینه این کشور است که وزرای کابینه آن را به تحرک وا می‌دارد. این در حالی است که کابینه نیز از اساس فاسد است. این در حالی است که راهکار‌های تحقق فعالیت‌های دیپلماتیک و سیاسی صهیونیست‌ها نیز مبتنی بر اقدامات غیرقانونی و جنایت‌های جنگی و استفاده نامشروع از ارتش برای تحقق اهداف ایدئولوژیک است.

شلومو گازیت رئیس سابق دستگاه اطلاعات ارتش اسرائیل اعلام کرد که با انتقادات مطرح شده از سوی بورگ در زمینه سیاست‌های اشغال گرایانه رژیم صهیونیستی موافق است، چرا که بر اساس اظهارات بورگ هیچ تحقیقاتی در خصوص تعیین سطح اخلاقی بودن ارتش اسرائیل در مقایسه با ارتش‌های دیگر انجام نشده است.

یوسی سرید عضو سابق کنیست رژیم صهیونیستی و وزیر سابق اسرائیلی از حزب چپ‌گرای میرتس گفته بود که ارتش اسرائیل از نظر اخلاقی دچار انحطاط شده و صحبت در خصوص پاک‌دستی و مبانی ارزشی ارتش اسرائیل مسخره است. وی اعتقاد دارد که ارتش اسرائیل از زمان تاسیس خود بنا به دستور دیوید بن گوریون نخست وزیر موقت اسرائیل در روز ۲۶ مه سال ۱۹۴۸ با اتحاد گروه‌های شبه نظامی و تروریستی هاگاناه و آرگون و شتیرن و دیگر گروه‌های مشابه انجام شد، بر اساس سیاست بازدارنده و استفاده مفرط از زور و قدرت تروریستی و جنایت‌های جنگی مورد استفاده قرار گرفت. این گزارش تاکید دارد که جنایت‌های جنگی، انتشار مصرف مواد مخدر، تجاوز به عنف و سرقت در میان نظامیان ارتش از موارد رایج در موسسه نظامی رژیم صهیونیستی است.

نقض حق حیات مردم بی‌گناه

سیاست جنگ روانی، بازدارندگی و کشتار جمعی و انفرادی، اعدام‌های میدانی از فاصله نزدیک، تخریب خانه‌ها و مجتمع‌های مسکونی و موسسات و محلات مختلف با هدف ایجاد ترس و وحشت در میان مردم فلسطینی همواره در سرلوحه فعالیت‌های نظامی اسرائیلی‌ها قرار دارد. شواهد زیادی درباره اتخاذ این سیاست در قبال اشخاص و شخصیت‌های مختلف فلسطینی وجود دارد. از جمله این موارد می‌توان به رفتار‌های گروه‌های صهیونیستی در سال‌های قبل از ۱۹۴۸ در بلدة الشیخ و دیر یاسین اشاره کرد که طی سال‌های آینده نیز موارد متعددی از این اقدامات انجام شد.

یکی دیگر از موارد معاصر این عملیات را می‌توان ترور صلاح شحاده در روز ۲۲ جولای سال ۲۰۰۲ دانست که بدون در نظر گرفتن حجم خسارت احتمالی وارد شده به غیرنظامیان انجام شد. در این عملیات یک هواپیمای جنگی رژیم صهیونیستی بمبی به وزن یک تن را روی منزل وی انداخت و در نتیجه این جنایت ۱۶ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۵۰ نفر دیگر که بیشتر آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دادند، زخمی شدند.

خلبان اسرائیلی که با نام اختصاری «ت» خود را معرفی کرده و در اجرای این عملیات شرکت کرده، می‌گوید که تمام اتفاقات را مانند صفحه تلویزیون می‌دیدیم و مشاهده می‌کردم که هدف مورد نظر که اطلاع دقیقی از آن نداشتیم و با تجهیزات دید در شب آن را مشخص کرده بودیم، مورد اصابت قرار گرفته است. خلبان می‌گوید که اطلاعی از ماهیت دقیق افراد حاضر در آن خانه نداشت و بعد از فرود در سرزمین‌های اشغالی متوجه شد که هدف از این عملیات صلاح شهادة رئیس ستاد ارتش جنبش حماس بوده است.

این در حالی است که ۹ سال بعد از ترور شحادة، کمیته تحقیق در خصوص این عملیات اعلام کرد که عملیات مذکور یک شکست اطلاعاتی به شمار می‌رود و این عملیات به صورت غیر متناسب انجام شد و در حالی که هدف قرار دادن شحادة مورد نظر اسرائیل بود، اما عملیات باعث کشته شدن زنان و کودکان بی گناه شد که مسئولان اطلاعاتی آن را در نظر نگرفته بودند.

این عملیات به عنوان یک جنایت و نادیده گرفتن حیات بشریت ثبت شد و دان حالوتص بار‌ها خواستار محاکمه مسئولان این عملیات در دادگاه جنایی لاهه شد.

ایلان دایان خبرنگار اسرائیلی در مقطعی از خلبان مأمور اجرای این عملیات در خصوص احساس خود در زمان پرتاب موشک از هواپیما سوال کرد، و پاسخ تمسخرآمیزی شنید که تنها در زمان اصابت به هدف مقداری لرزش را در هواپیما احساس کرده است. این پاسخ نشان دهنده حجم بالای بی‌اخلاقی در میان فرماندهان و عناصر ارتش اسرائیل در مورد کشتار غیر نظامیان بی‌گناه است.

اعدام جمعی و میدانی

درخواست اجرای حکم اعدام ضد فلسطینیان به صورت شبانه روزی در میان برخی سیاستمداران رژیم صهیونیستی مطرح شده است. رئیس حزب اسرائیل خانه ما و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی یکی از افرادی بود که بار‌ها این خواسته را مطرح کرد و گفت که اسرائیل باید واقعیت‌های موجود را تغییر داده و قانون اعدام را ضد فلسطینیان اجرا کند. چنین مطالباتی چراغ سبزی فرا روی ارتش اسرائیل و شهرک‌نشینان را فراهم می‌کند تا اعدامات میدانی را ضد فلسطینیان انجام دهند، اقداماتی که معمولاً با پوشش فرماندهان و رهبران رژیم صهیونیستی و شخصیت‌های حزبی و وزرا و اعضای کابینه اسرائیل همراه می‌شود.

گیورا آیلند رئیس بخش اطلاعات و برنامه‌ریزی ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به حمله نظامیان این رژیم با تک‌تیرانداز به یک فلسطینی غیر نظامی می‌گویند که کسانی که ادعا می‌کنند ارتش اسرائیل اخلاقی‌ترین ارتش دنیا است، باید این ادعا را ثابت کنند، چرا که این ادعا کاملا بی‌اساس است. وی به وجود اتفاقی مشابه در جریان خدمت خود در ارتش در سال ۲۰۰۳ اشاره کرده و می‌گوید که یک نظامی ارتشی فعال انگلیسی را در رفح در نوار غزه مورد هدف قرار دادند و مدعی شدند که این جوان اسلحه در اختیار داشته است، اما بعد‌ها بر اساس گزارشی که سفیر انگلیس به آیلند داد، مشخص شده بود که این فرد سلاح نداشته و نظامیان اسرائیلی بدون هیچ توجیهی این جوان به نام «تام هورندال» را در اردوگاه آوارگان فلسطینی رفح هدف قرار داده اند. او برای حمایت از شهروندان فلسطینی در برابر حملات رژیم صهیونیستی به رفح رفته بود که از ناحیه سر هدف اصابت گلوله قرار گرفت و بعد از اینکه ۹ ماه به کما رفت، نهایتاً جان خود را از دست داد.

همچنین الیاهو لیبمان فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی در شهر الخلیل به نمونه‌های متعدد اعدام میدانی نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی در کرانه باختری اشاره کرده و شهادت عبدالفتاح الشریف را در الخلیل به عنوان یکی از نمونه‌های این اقدام یاد می‌کند.

نمونه‌های کشتار وحشیانه فلسطینی‌ها

دکتر رأفت خلیل حمدونه نویسنده این گزارش می‌افزاید که کابینه اشغالگر رژیم صهیونیستی اعدام‌های مستقیم زیادی را توسط افراد ارتش ضد ملت فلسطین انجام داده‌اند، اقداماتی که هرگز مورد پیگرد قضایی قرار نگرفته و عاملان آن هم بازداشت نشده اند و مورد حمایت کابینه اسرائیل بودند.

یکی از این اقدامات جنایتی بود که در تاریخ ۳۱ جولای در روستای دوما در جنوب نابلس را انجام داد و در نتیجه آن علی الدوابشه کودک شیرخواره فلسطینی به آتش کشیده شد و خانواده او نیز به شدت مجروح شدند.

محمد ابو خضیر یکی دیگر از قربانیان اقدامات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی بود که بعد از ربوده شدن مورد شکنجه قرار گرفت و در نهایت زنده زنده به دست صهیونیست‌های افراطی به آتش کشیده شد.

کابینه رژیم صهیونیستی همچنین در داخل و خارج از زندان‌های خود نیز اعدام‌های فردی و جمعی زیادی را ضد فلسطینیان انجام داده است. فلاح زندانی ۵۲ ساله فلسطینی و فرزندش محمد که تنها ۲۱ سال سن داشت، مورد اصابت مستقیم گلوله نظامیان رژیم صهیونیستی قرار گرفتند، نیز دلیل دیگری بر سیاست‌های نژادپرستانه رژیم صهیونیستی ضد ملت فلسطین بود.

شهادت معتز حجازی ۳۲ ساله با گلوله نظامیان اشغالگر اسرائیل در حی الصوری در سلوان یکی دیگر از نمونه‌های اقدامات وحشیانه اسرائیلی ضد ملت فلسطین بود که بعد از اینکه مطمئن شدند زخمی شده و نمی‌تواند حرکت کند، به منطقه یورش بردند و صفحه‌های تولید برق از حرارت آفتاب را روی وی انداختند و او را رها کردند تا از خونریزی بمیرد.

در روز ۱۹ دسامبر سال ۲۰۱۳، نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی نافع جمیل السعدی جوان ۲۱ ساله فلسطینی را که در نتیجه اصابت گلوله نیرو‌های ویژه اسرائیل در جنین زخمی شده بود، به حال خود رها کردند تا از شدت خونریزی جان خود را از دست بدهد. در همان روز صالح یاسین جوان ۲۴ ساله فلسطینی نیز در نتیجه آتش نیرو‌های اشغالگر رژیم صهیونیستی در شهر قلقیلیه به شهادت رسید. سعید الطوباسی ۲۲ ساله، جهاد اصلان، محمد الاشقر، الشوا، السمودی، جمال قبلان، محمد ابو برکه، صبحی ابو جامع و مجدی ابو جامع، تعداد دیگری از قربانیان اعدام‌های میدانی عناصر ارتش رژیم صهیونیستی هستند.

تجاوز جنسی، مصرف مواد مخدر و سرقت در ارتش رژیم صهیونیستی

شبکه عبری زبان «کان» اعلام کرد که افتتاح پرونده‌های تحقیق ضد نظامیان اسرائیل در خصوص ارتکاب جرم و اقدامات غیرقانونی در جریان خدمت در مراکز نظامی رژیم صهیونیستی ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است. این شبکه عبری زبان می‌افزاید که پلیس نظامی اسرائیل پرونده‌های تحقیق در داخل ارتش را حدود ۵۰% در خصوص جنایات‌های مختلف اقدامات جزایی طی دو سال گذشته افزایش داده است.

الف: مصرف مواد مخدر در ارتش

بر اساس اعلام این شبکه عبری زبان حدود ۱۰۱۸ پرونده تحقیق ضد نظامیان اسرائیلی در خصوص مصرف مواد مخدر ابلاغ شده است که ۴۵۶ مورد مربوط به مصرف مواد مخدر در داخل پایگاه‌ها و در جریان خدمت نظامی در سال ۲۰۱۶ بوده است. اما این رقم در سال ۲۰۱۸ به حدود ۱۴۸۱ مورد افزایش پیدا کرده است که ۷۹۴ مورد آن‌ها در خصوص احتمال مواد مخدر داخل پایگاه‌ها و در جریان خدمت نظامی بوده است.

ب: تجاوز به عنف و اقدامات جنسی

این شبکه عبری‌زبان می‌افزاید که میزان تجاوز به عنف و اقدامات جنسی در داخل ارتش اسرائیل نیز در داخل پایگاه‌ها و در جریان خدمت نظامی افزایش پیدا کرده است. بر اساس اعلام این شبکه تلویزیونی ۱۲ پرونده تحقیقات در سال ۲۰۱۸ در خصوص تجاوز به عنف به کارمندان نظامی زن در داخل پایگاه‌های نظامی ثبت شده که این رقم در سال گذشته ۱۰ پرونده بوده است.

بر اساس اعلام این گزارش، ۴۸ مورد شکایت به پلیس نظامی رژیم صهیونیستی در خصوص تجاوز جنسی به نظامیان زن در جریان خدمت نظامی طی سال ۲۰۱۸ به ثبت رسیده است.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار