به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،تارت گوجه و ریحان یک پیش غذا یا فینگرفود خوش عطر و سبک است که با گوجه، ریحان، آرد سفید، آرد گندم، پنیر چدار و روغن زیتون آماده میشود. این پیش غذای خوشمزه مربوط به کشور ایتالیا میباشد که در نهایت سادگی یک غذای بسیار خوشمزه نیز به حساب میآید. تارت به طور کلی به نوعی از شیرینی فرانسوی گفته میشود که طعم و مزه آن با توجه به مواد تشکیل دهنده آن متفاوت است. مثلا یک سری از تارتها شیرین هستند و برخی ترش یا حتی شور مزه اند. تارتهای معروف معمولا با استفاده از میوه و کاسترد درست میشوند. همانند تارت توت فرنگی، کیوی و ذغال اخته که یک تارت میوه ای، ترش و اشتها آور است. ماده مشترک در همه تارتها خمیر است. تفاوت تارت با کیک در این است که خمیر تارت پف نمیکند.
تارت گوجه و ریحان بسیار خوش عطر و خوشمزه است. این غذای ساده را میتوانید به عنوان صبحانه، عصرانه، پیش غذا یا حتی شام سبک میل کنید. در تهیه این تارت میتوانید از پنیر چدار یا ترکیب پنیر موزارلا و پارمزان استفاده کنید. خمیر تارت به راحتی درست میشود. برای تهیه خمیر تارت باید کره یا روغن، آب، شکر، نمک و آرد را طبق دستور العملی که اینجا برایتان قرار داده ایم با یکدیگر مخلوط کنید.
اگر به تهیه پیش غذا و غذاهای سبک علاقه دارید حتما به دستور پختهای قارچ سوخاری با سس پنیر، جامبو با مرغ، خاگینه ذرت و بورک گوشت که قبلا در سایت غذالند قرار داده ایم سر بزنید.
مواد لازم
آرد سفید: ۱ پیمانه
آرد گندم: ۱ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چایخوری
ریحان خشک شده: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
آب سرد: ۱/۳ پیمانه
پنیر چدار رنده شده: ۱ پیمانه
برگ ریحان تازه: ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی: ۴-۶ عدد
نمک: به مقدار کافی
فلفل سیاه: به مقدار کافی
مراحل پخت
مرحله ۱
فر را روشن کرده و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
مرحله ۲
سپس آرد سفید، آرد گندم، نمک و ریحان خشک شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله ۳
به مواد آب سرد و روغن زیتون بیفزایید و آنها را هم بزنید و مایه خمیر مانندی درست کنید. (در صورتی که خمیر فرم نگرفت با قاشق چایخوری مقداری آب اضافه کنید تا زمانی که بشود خمیر را فرم داد. این خمیر نباید خیس و چسبناک باشد)
مرحله ۴
کمی آرد روی میز، سینی یا تختهای که قرار است از آن استفاده کنید بپاشید.
مرحله ۵
خمیر را روی آن بگذارید و با وردنه پهن کنید.
مرحله ۶
بزرگی خمیر بستگی به اندازه قالبتان دارد. مثلا برای قالبی به قطر ۲۵ سانتی متر میتوانید خمیر را به قطر ۳۰ سانتی متر در بیاورید.
مرحله ۷
قالب را چرب کرده و خمیر را روی آن بیندازید.
مرحله ۸
لبههای خمیر را به دیواره قالب فشار دهید و بخشهای اضافی آن را ببرید.
مرحله ۹
اگر در این حین بخشهایی از خمیر از هم جدا شد آنها را با دست به یکدیگر بچسبانید.
مرحله ۱۰
برای جلوگیری از پف کردن خمیر با استفاده از یک چنگال کف خمیر را سوراخ کنید.
مرحله ۱۱
خمیر را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.
مرحله ۱۲
پس از پخت آن را خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.
مرحله ۱۳
پنیر چدار را رنده کرده یک لایه از آن را کف تارت بریزید.
مرحله ۱۴
گوجههای خرد یا ورق شده و برگهای تاره ریحان را روی آن قرار دهید.
مرحله ۱۵
بنابر ذائقه تان روی مواد نمک و فلفل بپاشید.
مرحله ۱۶
تارت را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و صبر کنید تا طلایی شود.
مرحله ۱۷
سپس آن را خارج کرده و ریحانها را روی آن بگذارید و پس از خنک شدن سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/