به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، محسن صادقیان مدیر صندوق کارآفرینی امید بردسکن گفت: از ابتدای اجرای قانون حمایت از توسعه و ایجاد
اشتغال پایدار در مناطق روستایی، عشایری و شهری با کمتر از ۱۰ هزار نفر جمعیت، تاکنون ۲۰ طرح به مبلغ ۳۴ میلیارد ریال به تصویب رسیده که تاکنون ۱۹ طرح به مبلغ ۱۹ میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: در سال ۹۸ سقف پرداخت تسهیلات در این صندوق به ۴۰ میلیارد ریال افزایش پیدا کرده و طرحهایی که متناسب با مزیت منطقه ای، سودآوری لازم، ایجاد اشتغال، پایداری و تکمیل زنجیرههای تولید در روستا باشند مسلماً در اولویت با سایر طرح ها، از این تسهیلات بهرهمند خواهند شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید بردسکن گفت: از مجموع تسهیلات پرداختی، مبلغ ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال به ۶ طرح از محل تفاهم نامه ورزش و جوانان، مبلغ ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال به ۵ صندوق خرد محلی با اشتغال قریب ۱۲۰ نفر، ۴ طرح بوم گردی (روستاهای کبودان، درونه، حطیطه و باب الحکم)، واحد پرورش گاوشیری ۴۰ راسی، کارگاه قالی بافی روستای شفیع آباد، کارگاه تولید سمنوی روستای کبودان، کارگاه تولید پوشاک روستای زیرک آباد، کارگاه تولید رشته روستای ظاهرآباد و طرحهای دیگر پرداخت شده است .
محسن صادقیان افزود :با توجه به طرحهای توجیهی ارائه شده توسط متقاضیان، برای ۲۲۴ نفر اشتغال در مناطق مذکور ایجاد شده است و با توجه به طرحهای در دست بررسی این تعداد در آینده نیز افزایش مییابد و اجرای برنامههای استراتژیک صندوق از جمله شناسایی روستاهای بدون بیکار، روستاهای هدف گردشگری و قابل سرمایه گذاری در حوزه توریسم و اجرای طرح هر روستا یک محصول و توانمندسازی زنان از جمله این طرح ها است .
وی تصریح کرد : روستای باب الحکم به صورت پایلوت جهت اجرای طرح هرروستا یک محصول و روستای صالحیه جهت ایجاد صندوق خرد زنان معرفی گردیده است.
انتهای پیام//م.ی
توانمدی سازی روستاها با حمایت از مشاغل پایدار