به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛مهدی آهنین پنجه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم گفت: ادارههایی از جمله سازمان مدیریت و برنامه ریزی، گمرک، راهداری و حمل و نقل جاده ای، شرکت مخابرات و آبفای شهری تاکنون بیشترین همکاری را در مدیریت مصرف برق داشته اند.
وی با انتقاد از همکاری نکردن برخی از اداره ها، اضافه کرد: اجازه داریم با هماهنگی استانداری، برق شرکتها و سازمانهایی که همکاری لازم را ندارند یا میزان برق مصرفی آنها بیش از قدرت خریدشان است را در ساعتهای اوج مصرف، قطع نماییم.
آهنین پنجه در ادامه بیان کرد: هر سال تاسیسات شبکه برق رسانی در استان مورد بازدید قرار میگیرد و بخشی از تعمیرات نیز بر اساس تماسهای مردمی انجام میشود.
وی ادامه داد: از ادارهها و شرکتها انتظار میرود همکاری لازم را داشته باشند تا علاوه بر صرفه جویی در مصرف برق و جلوگیری از قطع برق سایر مشترکان در ساعات اوج مصرف، برق آنها مشمول خاموشی نشود.
وی افزود: برای امسال یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تقویت شبکه برق رسانی قم در نظر گرفته شده است که به دلیل محدودیت اعتبار، تنها ۶۰ درصد آن تخصیص خواهد یافت.
وی اضافه کرد: حدود ۱۰۰ میلیارد ریال وام از بانک آینده دریافت شده و با کمک وزارت نیرو امسال تا ۴۰۰ میلیارد ریال برای به روز شدن تاسیسات شبکه برق در قم هزینه خواهد شد.
سال ۹۶، حدود سه هزار و ۲۰۰ میلیون کیلووات ساعت و سال گذشته نیز سه هزار و ۳۶۴ میلیون کیلووات ساعت انرژی برق در استان قم مصرف شده است.
در حال حاضر حدود ۵۶۰ هزار مشترک برق در قم فعال است و ۱۲.۵۵ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۸۸ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف میشود.
انتهای پیام/ح