به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید حسین میرمعینی عضو هیئت مدیره سازمان املاک تملیکی در جلسه بررسی تعیین تکلیف کالاهای رسوبی اظهار کرد: براساس ماده ۵۲ کلیه اموال مکشوفه گمرک بدون این که زیرساختی برای آن ایجاد شود به سازمان اموال تملیکی محول شده است.
وی افزود: درخواست واگذاری مسئولیت انبارهای تحت تملک گمرک را دادهایم، اما محقق نشده است و در حال حاضر ما تنها وظیفه تحویل گرفتن تمام کالاهای مکشوفه، قاچاق متروکه و کالای غذایی و ضبطی را برعهده داریم.
عضو هیئت مدیره سازمان املاک تملیکی گفت: مشکلی که هم اکنون با آن دست و پنجه نرم میکنیم وجود قوانین دست و پا گیر است.
میرمعینی تصریح کرد: سال ۹۷ در کل کشور ۲ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان کالای قاچاق کشف شد که هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از این کالاها استرداد شده است.
وی بیان کرد: سال گذشته ۷۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق فروخته شده در حالی که در سال ۹۶، ۲۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق فروخته شده بود و در سال جاری نیز از ابتدای سال تاکنون حدود ۳۶۰ میلیارد تومان کالای قاچاق فروخته شده که ۲۸۶ درصد رشد فروش داشتهایم.
عضو هیئت مدیره سازمان اموال تملیکی تصریح کرد: تدابیری اتخاذ شد که علاوه بر مزایدههای سراسری از طریق سایت سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز ۲ حراج حضوری به صورت سراسری در سالنهای وزارت کار انجام شد که ۲۰ میلیارد تومان کالای قاچاق در کل کشور از این طریق تعیین تکلیف شدند.
میرمعینی اظهار کرد: صدور مجوز برای فروش کالاهای اموال تملیکی بسیار دشوار است چرا فروش آنها نیاز به مجوز سازمان استاندارد، سازمان صنعت، معدن و تجارت و وزلرت جهاد کشاورزی دارد.
انتهای پیام/