به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، منصوره شریف الحسینی مدیر عامل مجمع خیران توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای در نشستی خبری، گفت: آموزشهای فنی و حرفهای در فضای موجود جامعه امروز حلقه مفقوده
بازار کار محسوب می شود.
وی با بیان اینکه بیکاری یکی از آسیبهای جدی در کشور است، ادامه داد: این پدیده ناشی از نبود مهارت لازم و انتخاب اجباری رشتههای تحصیلی است.
مدیر عامل مجمع خیران توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای با بیان اینکه این مجمع حدود دو سال است که فعالیت خود را آغاز کرده، گفت: فعالیت مجمع با حضور اعضای هیات رئیسه از سازمان ها و تشکیلات مختلف در جهت ارائه خدمات آموزشی و فنی و نیز مقابله با بحران
دانش آموختگان بیکار است.
مهارت ها موجب رونق تولید خواهد شد
محسن حداد رئیس دانشگاههای فنی حرفهای خراسان رضوی نیز در این نشست با اشاره به ظرفیتهای اقتصادی، معدنی، گردشگری و زیرساختهای موجود در کشور، گفت: برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و شعار امسال باید آموزشهای فنی و حرفهای در صدر توجه و همکاری ها قرار گیرد، زیرا مهارتها موجب رونق تولید میشوند.
وی ادامه داد: باید به نیازهای کشور و تعداد هنرآموزان مورد نیاز در آن بخش توجه شود و در حال حاضر کشور و استان به تکنسینهای بیشتری احتیاج دارد.
رئیس دانشگاههای فنی حرفهای خراسان رضوی گفت: در صورتی که در این حوزه به جایگاه بالایی نرسیم قادر به رقابت با سایر کشورها نخواهیم بود، زیرا پیشرفت کشور در حوزه صنعت سبب هراس دشمنان شده است.
حداد با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته آموزشهای فنی و حرفهای بسیار مهم است، افزود: در این کشورها سهم آموزشهای فنی و حرفهای ۶۰ درصد است در حالی که این رقم در کشور ما ۴۰ درصد می باشد.
وی با بیان اینکه به دلیل تغییرات پرشتاب تکنولوژی، دانستهها و اطلاعات با سرعت بسیار در حال پیشرفت است، تصریح کرد: باید دانشگاهها به روز شوند، این امر در گذشته مطرح نبود، اما در حال حاضر این بخش بر عهده دانشگاه فنی و حرفهای است.
انتهای پیام//ف.س