همایش کشوری آموزشی ضوابط کنترل فرآورده‌های حلال و روش صدور نشان حلال در گرگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد ایران در این همایش آموزشی گفت: حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشور‌های اسلامی و غیر اسلامی است.

امینی افزود: سازمان ملی استاندارد ایران علاوه بر تدوین استاندارد ملی ایران به شماره ۱۲۰۰۰ غذای حلال هم چنین ۳ استاندارد ملی در خصوص حلال تدوین نموده است.

مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد ایران ادامه داد: تاکنون ۳۰ پروانه کاربرد علامت استاندارد حلال در زمینه کشتارگاه‌های دام و طیور و ۸ پروانه نیز در سایر فرآورده‌ها در استان‌ها صادر شده است که سهم گلستان از یک پروانه  است.

وی ادامه داد : امیدواریم با برگزاری این دوره‌های آموزشی، واحدهای تولیدی بیشتری برای گرفتن نشان استاندارد حلال پیش قدم بشوند.

انتهای پیام / ن

همایش آموزشی ضوابط کنترل فرآورده‌های حلال در گرگان

برچسب ها: استاندارد ، بهداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار