مدیرکل بهزیستی استان کرمان از راه‌اندازی چهار کمپ ماده ۱۶ ترک اعتیاد اجباری در شهر‌های رفسنجان، سیرجان، بم و جیرفت خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  عباس صادق‌زاده مدیر کل بهزیستی امروز در کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی شهرستان رفسنجان گفت: مسائل اجتماعی مسائلی هستند که دغدغه ایجاد می‌کنند و روی خیلی از پیشرفت‌ها و توسعه‌ها سایه می‌افکنند، اما بر خلاف اینکه مسائل اجتماعی خیلی جا‌ها گفته می‌شود ویژه‌اند، اما کاملا طبیعی است همراه و همگام با رشد جامعه رشد می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان تصریح کرد: ممکن است بعضی مواردی که پیش می‌آید مربوط به ضعف مدیریت و برنامه‌ریزی باشد خود ما هم در برابر این گرفتاری‌ها مسئول هستیم.

وی با اشاره به اینکه رفسنجان از شهر‌هایی است که بیشترین گرایش خیران برای ساماندهی امور کودکان را دارد، ادامه داد: خیران می‌توانند کمک بسزایی در راستای کاهش آسیب‌ها داشته باشند.

صادق‌زاده اظهارکرد: در حال حاضر مواجه با اعتیاد دختران ۱۴ تا ۲۲ سال به ماده مخدر گل هستیم و این را از آمار مراکز درمانی دریافتیم، ۷۰ درصد کسانی که مواد مخدر به ویژه روان‌گردان‌ها و مواد مخدر صنعتی مصرف می‌کنند دچار مشکلات جنسی می‌شوند.

وی ابراز داشت: مشاورانی که بتوانند با دانش‌آموز رفاقت ایجاد کنند آموزش و پرورش فراخوان داده که وسط بیایند، همه آحاد جامعه از بخش دولتی و غیردولتی باید مسئولیت اجتماعی بپذیرند و باید همگام باشند.

مدیرکل بهزیستی کرمان ادامه داد: برای مسائل اجتماعی باید از موازی‌کاری پرهیز شود متولیان باید یک ادبیات و یک برنامه داشته باشند، بنگاه‌های اقتصادی هم در قبال جامعه مسئولیت اجتماعی خود را انجام دهند.

وی تأکید کرد: داشتن برنامه با اولویت جامعه از وظایف مدیران است که باید اولویت‌های جامعه را بسنجدند یک روز ساخت مدرسه و بیمارستان اولویت بود هر چند سال باید اولویت‌ها بروز شود و در برابر این اولویت‌ها باید برنامه علمی وجود داشته باشد، چون بعضی برنامه‌ها به جامعه زیان می‌زند.

صادق‌زاده تصریح کرد: نباید موضوعات اجتماعی را از توان خود بزرگتر ببینیم که یک اشتباه است اعتیاد مسأله‌ای نیست که نتوانیم آن را جمع کنیم.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان از راه‌اندازی چهار کمپ ماده ۱۶ در شهر‌های رفسنجان، سیرجان، بم و جیرفت خبر داد و افزود: این کمپ پیش از عید در بم راه‌اندازی شده و در سیرجان حدود ۷۰ درصد پیشرفت دارد، در رفسنجان هم اگر کار شروع شود ۵۰ درصد هزینه‌ها را ما می‌پردازیم.

وی متذکر شد: مجوز راه‌اندازی مرکز جامع پیشگیری در رفسنجان را صادر می‌کنیم که بخشی از اعتبارات آن را در شورای برنامه‌ریزی مصوب می‌شود و ۵۰ درصد آن هم توسط فرمانداری تصویب شود تا مرکزی برای اینکه کودکان را آموزش دهیم که به دام مسائل اجتماعی نیفتند، ایجاد شود.

مجید فصیحی هرندی فرماندار رفسنجان هم اظهار داشت: شورای اجتماعی محلات باید مبتنی بر ظرفیت مردم باشد مردم خودشان داوطلبانه حضور داشته باشند و از درون خودشان آسیب‌های اجتماعی را کشف کنند و برای آن راه‌حل بدهند.

فرماندار رفسنجان افزود:شهرداری فضا‌هایی در محلات ایجاد کرده که می‌تواند پایگاه خیلی از برنامه‌های ما باشد و در عرصه نشاط برای مردم امید ایجاد کند، کسانی که روی افکار مردم تأثیرگذار هستند از جمله متولیان امر فرهنگ و ورزش می‌توانند کمک کنند.

وی اظهارکرد: نشاط تنها برگزاری برنامه موسیقی نیست و خیلی فعالیت‌ها فرهنگی، آموزشی و ورزشی هستن که ایجاد نشاط می‌کنند.

فصیحی‌هرندی بیان کرد: در تمام دنیا به تناسب فرهنگ و اعتقادات برنامه تدوین می‌شود در رفسنجان هر کس برای برنامه‌هایی که اجرا می‌شود انتقاد دارد با صراحت و به صورت علمی بیان کند و برنامه جایگزین هم ارائه دهد.

انتهای پیام/ی

ساخت مراکز ترک اعتیاد از اولویت های خیران باشد

برچسب ها: بهزیستی ، اعتیاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.