محمد زاده مدیرکل شیلات مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: ۱۸۰ جایگاه عرضه ماهی زنده در استان وجود دارد که شیلات مازندران برنامههایی برای افزایش این جایگاهها در ورودیها و خروجیهای مازندران همچون هراز و کندوان دارد.
وی افزود: ماهیهای زنده در مازندران با کیفیت خوب به مردم عرضه میشود.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه جایگاههای عرضه زنده فروشی ماهی دارای مجوز هستند، گفت: بخشی از این جایگاهها از سوی شیلات مازندران و بقیه از صنف ماهی فروشان استان مجوز میگیرند.
محمد زاده درباره علت کیفیت بالای ماهیهای زنده مازندران افزود: ماهیهای زنده با کیفیت مازندران از دو سو نظارت میشوند و فرآیند نظارت تولید تا عرضه به عهده کل شیلات و نظارت بر نحوه فروش با دامپزشکی مازندران است.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه عرضه ماهی به مردم از سوی اداره شیلات مازندران باتوجه به سلایق و نیاز مردم است، گفت: ماهیها به روشهای زنده، فریز شده، لاشه و با با فرآیندهای آماده طبخ یا خمیر ماهی به مردم عرضه میشوند.
انتهای پیام/ م