مدیر کل شیلات مازندران از افزایش جایگاه‌های عرضه ماهی در ورودی‌ها و خروجی‌های استان خبر داد.

محمد زاده مدیرکل  شیلات مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: ۱۸۰ جایگاه عرضه ماهی زنده در استان وجود دارد که شیلات مازندران برنامه‌هایی برای افزایش این جایگاه‌ها در ورودی‌ها و خروجی‌های مازندران همچون هراز و کندوان دارد.

وی افزود: ماهی‌های زنده در مازندران با کیفیت خوب به مردم عرضه می‌شود.

مدیرکل  شیلات مازندران با اشاره به اینکه جایگاه‌های عرضه زنده فروشی ماهی دارای مجوز هستند، گفت: بخشی از این جایگاه‌ها از سوی شیلات مازندران و بقیه از صنف ماهی فروشان استان مجوز می‌گیرند.

محمد زاده درباره علت کیفیت بالای ماهی‌های زنده مازندران افزود: ماهی‌های زنده با کیفیت مازندران از دو سو نظارت می‌شوند و فرآیند نظارت تولید تا عرضه به عهده  کل شیلات و نظارت بر نحوه فروش با دامپزشکی مازندران است.

مدیرکل  شیلات مازندران با بیان اینکه عرضه ماهی  به مردم از سوی اداره  شیلات مازندران باتوجه به سلایق و نیاز مردم است، گفت: ماهی‌ها به روش‌های زنده، فریز شده، لاشه و با با فرآیند‌های آماده طبخ یا خمیر ماهی به مردم عرضه می‌شوند.

انتهای پیام/ م

عرضه ماهی زنده در ورودی و خروجی مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.