به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سبزی معاون امور آب، کشاورزی و محیط زیست سازمان برنامه و بودجه کشور پس از بازدید از مؤلفههای مختلف سد هراز ضمن اشاره به بازدید پارسال از این طرح گفت: اقدامات خوبی در یک سال گذشته در این پروژه انجام شد و امروز شاهد پیشرفت مطلوبی در این طرح هستیم که امیدواریم با رفع محدودیتهای اعتباری شتاب بیشتری به روند اجرای پروژه ببخشیم.
وی با قدردانی از عوامل اجرایی این پروژه و تلاش شبانهروزی آنها در به سرانجام رساندن این کار بزرگ، اجرای اینگونه پروژههای زیربنایی را برای بخش آب و خاک کشور مهم برشمرد و افزود: باید تلاش کنیم مشکلات مالی و اجرایی آن را مرتفع تا از سرمایهگذاریهای انجام شده به نحو مطلوب بهرهبرداری شود و مشکلات مردم در این بخش به حداقل ممکن برسد.
حیدر داودیان معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقهای مازندران هم در این برنامه ضمن تشریح روند پیشرفت مؤلفههای سد هراز گفت: عملیات خاکریزی بدنه سد با سرعت مناسبی در حال انجام است و جاده جایگزین آن نیز که به طول حدود ۱۱ کیلومتر میباشد از پیشرفت قابل قبولی برخوردار بوده و درتلاش هستیم ۴ کیلومتر اول آنرا با هدف کاهش بار ترافیکی جاده هراز تا پایان سال در صورت تامین منابع اعتباری مورد نیاز به اتمام برسانیم، که امیدواریم منابع آن به موقع در اختیار این پروژه قرار گیرد.
وی با قدردانی از همراهی مردم خوب منطقه به ویژه مالکین اراضی گفت: یکی از نیازمندیهای این پروژه استملاک اراضی مورد نیاز است که در صورت عدم تأمین اعتبار مورد نیاز این امر، موجب طولانی شدن زمان ساخت پروژه خواهد شد.
معاون طرح توسعه آب منطقهای مازندران اعتبار مورد نیاز بخش استملاک اراضی این طرح بزرگ را ۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در صورت استملاک اراضی، تأمین منابع قرضه مورد نیاز طرح نیز تسهیل و موجب سرعت بخشیدن پروژه خواهد شد.
لازم به ذکر است؛ سد هراز با قابلیت تنظیم ۶۵۰ میلیون متر مکعب قادر است ۱۴ درصد از آب سطحی استان را مهار و در اختیار ۱۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری دشت بزرگ هراز قرار دهد و آب شرب مورد نیاز جمعیت یک میلیون و ۴۰۰ نفری پنج شهرستان پایین دست را تأمین کند.
انتهای پیام/ م