وکیل زاده گفت:استفاده از کارت شخصی سوخت از قاچاق بنزین جلوگیری و امکان رصد مصرف آن در لجستیک قاچاق کالا را فراهم می‌کند.

جزئیات الزام سوخت گیری با کارت سوخت شخصی/مبارزه با قاچاق هدف اصلی اجرای طرحبه گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، وکیل زاده مدیرعامل شرکت ملی فرآورده‌های نفتی در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر درباره الزام سوخت گیری با کارت سوخت شخصی گفت: شروع استفاده از کارت شخصی از ۲۰ مرداد است و این طرح  از سواستفاده از کارت‌های موجود سوخت جلوگیری می‌کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ما می‌دانیم از نازل هر جایگاه چقدر بنزین خارج شده، اما نمی‌دانیم چه کسی از آن استفاده می‌کند و اگر عرضه بنزین با کارت جایگاه دار باشد هیچ کنترلی بر آن وجود نخواهد داشت.

وکیل زاده درباره هدف از اجرای این طرح تصریح کرد: هدف اصلی جلوگیری از قاچاق بنزین است همچنین استفاده از کارت شخصی سوخت امکان رصد مصرف بنزین در خدمت لجستیک قاچاق کالا را هم فراهم می‌کند و استفاده غیرمتعارف از کارت سوخت شناسایی می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تاکید کرد: یارانه‌ای که روی سوخت برای مردم داخل سرزمین داده می‌شود نباید به دلیل اختلاف قیمتی به  سمت خارج از کشور قاچاق شود.

وی ادامه داد: این طرح از ۲۰ مرداد ابتدا در شهر‌های تهران، کرج، اصفهان و تبریز اجرا می‌شود و سپس در همه کلان شهر‌ها و ظرف چند ماه به کل کشور توسعه پیدا می‌کند.

وکیل زاده در خصوص مشکلات احتمالی اجرای این طرح گفت: شروع هر طرحی مشکل است  ما در ابتدای طرح با امکان عرضه سوخت با کارت جایگاه دار سعی می‌کنیم روالی کار بدون اینکه مردم دچار مشکل شوندطی شود، اما  انتظار ما اینست که همه افرادی که کارت ندارند ثبت نام کنند. در ابتدا اگر کارت همراه فرد نباشد سوخت با محدودیت به وی می‌دهیم یعنی به جای ۶۰ لیتر ۳۰ لیتر عرضه می‌شود.

وی افزود: افرادی که کارت سوخت ندارند یا گم کرده اند باید با مدارک خودرو به مراکز پلیس+۱۰ مراجعه کنند.


بیشتر بخوانید: چه مدارکی برای دریافت کارت هوشمند سوخت المثنی لازم است؟ + داده نما


وی در مورد فراموش کردن رمز کارت‌های سوخت گفت: اگر فردی رمز کارت خود را تغییر نداده باشد ۴ رقم آخر کارت ملی مالک خودرو به صورت پیش فرض رمز کارت سوخت است و در غیر اینصورت می‌تواند برای رفع مشکل به سایت ما مراجعه کند.

این مقام مسئول درباره زیرساخت‌های لازم برای اجرای این طرح توضیح داد: سامانه هوشمند سوخت هیچ گاه جمع آوری نشد و نرم افزار و سخت افزار آن آماده کار است. پشتیبان‌ها به کلیه جایگاه‌ها مراجعه کردند و اقدامات پشتیبانی انجام شده و هیچ مشکلی در جایگاه‌ها نیست.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در خصوص مصرف بنزین و گازوئیل گفت: میزان متوسط روزانه مصرف بنزین از ابتدای سال تا کنون ۹۵ میلیون لیتر و مصرف متوسط گازوئیل هم ۶۵ تا ۷۰ میلیون لیتر است.

وی تاکید کرد: با اجرای طرح استفاده از کارت سوخت شخصی، دسترسی به بنزین  محدود و جلوی قاچاق آن گرفته می‌شود بنابراین میزان مصرف هم کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار