ذوالفقاری با اشاره به کاهش تولید گردو در استان تهران میزان تولید آن را ۱۳۰۰ تن عنوان کرد.

تولید گردو در استان تهران به ۱۳۰۰ تن رسید/ آلودگی ۳۰ تا ۳۵ درصد باغات گردو به کرم خراطبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، کریم ذوالفقاری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به اینکه آفت کرم خراط عمدتا به علت فقر تغذیه، عدم آبیاری به موقع و رسیدگی به درختان گردو بروز پیدا می‌کند، اظهار کرد: حدود ۲۳۰۰ هکتار باغ گردو در این استان وجود دارد که ۳۰ تا ۳۵ درصد آن آلوده به کرم خراط شده اند.

وی ادامه داد: تلاش ما این است تا با سرشاخه کاری درختان گردو و توصیه‌های تغذیه‌ای و آبیاری به باغداران مانع پیشرفت این آفت در باغات استان تهران شویم.

ذوالفقاری با بیان این که در سال گذشته دو دوره آموزشی سرشاخه کاری در شهرستان دماوند برای باغداران گردو برگزار شد، تصریح کرد: سرشاخه کاری، علاوه بر اصلاح و هرس درختان گردو بر کنترل آفت کرم خراط تاثیر می‌گذارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گفت: در تمام ۲۳۰۰ هکتار باغات گردو استان تهران، شبکه مراقبت و پیش آگاهی داریم که به کشاورزان توصیه‌های لازم برای مقابله با آفت کرم خراط را ارایه می‌دهند.


بیشتر بخوانید: باغ‌های ۲۵ استان کشور درگیر آلودگی کرم خراط است 


وی میزان تولید گردو در استان تهران را ۱۳۰۰ تن عنوان کرد و گفت: در سال زراعی ۹۷-۹۶ به علت سرمازدگی، در استان تهران تولید گردو کاهش داشت، اما امسال وضع تولید این محصول بهتر از سال زراعی قبل است.

ذوالفقاری ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد باغات گردو در استان تهران در پنج شهر دماوند، شمیران، فیروز کوه، ملارد و رباط کریم هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران  در پایان گفت: حدود ۲۰ تا ۲۵ مورد باغات یک تا دو هکتاری در استان تهران داریم و بیشتر باغات گردو به صورت مخلوط با سایر درختان میوه هستند.

 

انتهای پیام/

 

 سرشاخه کاری درختان گردو بر کنترل آفت کرم خراط نیز تاثیر می‌گذارد

 

برچسب ها: تولید گردو ، کرم خراط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار