مرتضی میری رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شرایط حال حاضر بازار لوازم خانگی در کشور، اظهار کرد: با توجه به اینکه به تامین مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات لوازم خانگی ارز نیمایی تخصیص یافته است اما نوسانات هفته های گذشته منجر شد تا قیمت ها بالا رفته و عملا نرخ نیمایی تاثیری بر ثبات قیمت لوازم خانگی نداشته باشد.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تصریح کرد: زمانی که نرخ دلار کاهش پیدا میکند حباب قیمتی هم کم میشود در صورتی که اصل قیمت به خاطر نوسانات ارزی در بازار آزاد با توجه به ارز نیمایی که داده میشود تغییر نمیکند.
بیشتر بخوانید: کاهش قیمت لوازم خانگی در بازار/ آیا با اُفت قیمتها، رونق به بازار باز خواهد گشت؟
میری با اشاره به اینکه واردات لوازم خانگی آماده بیش از یک سال است که ممنوع شده، بیان کرد: این ممنوعیت واردات کالاهای لوکس که لوازم خانگی آماده هم جزئی از آن است این اجازه را به تولیدکننده میدهد تا خود را بازسازی کند و تولیداتی با کیفیت بهتری بسازد.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی بیان کرد: یکی از مشکلات اصلی اتحادیه، افزایش قیمت محصولات کارخانجات است چرا وقتی نرخ ارز افزایش پیدا میکند، این موضوع در بهای تمام شده کالاها اثری محسوس دارد، اما وقتی قیمت دلار نزولی میشود، عملا بسیاری از قیمتها تغییر نمیکنند و این موضوع به نوبه خود قابل تامل است. موضوع دیگری که منجر به رکود بازار لوازم خانگی می شود تعدد و ازدیاد کارخانجات تولیدات لوازم خانگی است که انگیزه را هم از دست صاحبان این قشر ربوده است.
گفتوگو از سحر آرام
انتهای پیام/