ظرفیت نامی تولید برق کشور با افتتاح واحد‌های جدید نیروگاهی به ۸۱ هزار و ۲۹۵ مگاوات رسید.

ظرفیت تولید برق کشور از مرز ۸۱ هزار مگاوات عبور کردبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، در راستای اجرای پروژه‌های زیرساختی در صنعت برق کشور و به منظور افزایش ظرفیت تولید برق، امسال نیز همچون سال‌های گذشته و البته با سرعتی بیش از پیش، نسبت به تکمیل پروژه‌های متعدد در بخش ارتقای ظرفیت تولید برق کشور اقدام شده به طوری که از ابتدای سال جاری تاکنون پروژه‌های متعددی در بخش‌های گازی، بخاری، سیکل ترکیبی، تولیدپراکنده، برق آبی و تجدیدپذیر‌ها به بهره‌برداری رسیده و پروژه‌های متعددی در مراحل مختلف پیشرفت و تکمیل قرار دارند.

از ابتدای سال جاری تاکنون شاهد بهره‌برداری از ۹۸ مگاوات ظرفیت جدید در بخش نیروگاه‌های تولید پراکنده (DG و CHP) و ۳۹ مگاوات ظرفیت تولید برق در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر هستیم. همچنین واحد دوم بخش بخار نیروگاه جهرم به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات، واحد گازی نیروگاه دالاهو به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات، واحد اول بخش بخار نیروگاه غرب کارون به ظرفیت ۱۷۰ مگاوات و واحد اول بخش بخار نیروگاه گوهران به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات نیز در بخش واحد‌های حرارتی به بهره برداری رسیده اند و هم‌اکنون برق تولیدی خود را به شبکه سراسری تزریق می‌کنند.

در بخش واحد‌های برق آبی نیز شاهد بهره‌برداری از واحد نخست نیروگاه برق آبی سردشت به ظرفیت ۵۰ مگاوات در هفته‌های اخیر بودیم.


بیشتر بخوانید: پیشرفت ۸۴ درصدی ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی هریس 


در مجموع از ابتدای سال جاری تاکنون ۹۸۴ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق در کشور به بهره‌برداری رسیده و بهره‌برداری از این مقدار ظرفیت جدید، ظرفیت اسمی تولید برق کشور را به ۸۱ هزار و ۲۹۵ مگاوات رسانده است.

در حال حاضر از مجموع ظرفیت اسمی ۸۱ هزار و ۲۹۵ مگاواتی تولید برق کشور، سهم ظرفیت تولید برق در بخش واحد‌های بخاری ۱۹.۵ درصد، سهم ظرفیت تولید برق در بخش واحد‌های گازی ۳۰.۲ درصد، سهم ظرفیت تولید برق در بخش واحد‌های سیکل ترکیبی ۳۱.۱ درصد، سهم ظرفیت تولید برق در بخش واحد‌های برق آبی ۱۴.۷ درصد، سهم ظرفیت تولید برق در بخش واحد اتمی ۱.۳ درصد، سهم ظرفیت تولید برق در بخش واحد‌های تولید پراکنده به همراه ظرفیت واحد‌های خودتأمین ۱.۸ درصد، سهم ظرفیت تولید برق در بخش واحد‌های تجدیدپذیر ۰.۹ درصد و سهم ظرفیت تولید برق در بخش واحد‌های دیزلی ۰.۵ درصد است.

از اینرو، بیشترین ظرفیت تولید برق ایران مربوط به واحد‌های حرارتی با سهمی بیش از ۸۰ درصد از سبد تولید برق کشور است که در بین واحد‌های حرارتی، واحد‌های سیکل ترکیبی با سهمی ۳۱.۱ درصدی بیش از واحد‌های سیکل ساده گازی و بخاری در ظرفیت تولید برق کشور سهیم هستند.

 

انتهای پیام/

بهره‌برداری از ۹۸ مگاوات ظرفیت جدید در بخش نیروگاه‌های تولید پراکنده

 

برچسب ها: تولید برق ، صنعت برق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زکیان
۱۵:۲۹ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
با سلام .چرا خبر اینقدر تاریخ گذشته است ( مرداد۹۸) .بهتر نیست زمان اینکه ظرفیت تولید کشور را در سایتی مطرح میکنیم .اولا ن آنرا بروز رسانی کنیم دوما در کنار ظرفیت اسمی تولیدظرفیت نامی و پیک مصرف و مقایسه ای هم بشکل نموداری در خصوص روند تولید و مصرف و زمانهای هشدار پیشی گرفتن مصرف از تولید ارائه فرمائید با تشکر
آخرین اخبار