به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، کمک هزینه زایمان یکی از خدمات سازمان تأمین اجتماعی است که تامین اجتماعی به بیمه شدگان خانم در زمان زایمان مکلف پرداخت کند چرا که بیش از ۲ میلیون نفر از بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی خانمها هستند.
محمدحسن زدا قائم مقام مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در صفحه اینستاگرام خود درباره کمک هزینه زایمان اظهار کرد: ۲۰ درصد بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی خانم هستند و باید توجه ویژهای به وضعیت اشتغال آنها کنیم.
زدا بیان کرد: در قانون تامین اجتماعی، ماده ۵۹ درباره کمک هزینه زایمان گفته شده است و اگر خانم بیمه شدهای یک سال سابقه بیمه داشته باشد میتواند از ۶ ماه بارداری استفاده کند و ۲.۳ حقوق خود را دریافت کند.
او ادامه داد: این قانون در سازمانهایی که منابع تامین شده باشد ۹ ماه و در سازمانهایی که هنوز منابع تامین نشده باشد ۶ ماه اجرا میشود.
قائم مقام مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه مکاتبات زیادی در این زمینه داشته ایم تا بتوانیم برای تمام بیمه شدگان تامین اجتماعی ۹ ماه را اجرا کنیم، افزود: برای سال ۹۸ بار مالی ۳۶۰ میلیارد تومان پیش بینی شده بود و در قانون برنامه ششم آمده اگر سازمان بیمه گر نتواند منابع مالی خود را فراهم نکرده نمیتواند قانونی را اجرا کند.
بیشتر بخوانید: تفاوت بیمه اجباری و اختیاری تامین اجتماعی چیست؟
زدا اضافه کرد: همچنین اگر سازمان بیمه گر منابع خود را تامین نکرد باشد نمیتواند از منابع دیگری برای هزینه زایمان استفاده کند چراکه این اقدام جرم تلقی میشود، تاکنون این منابع تامین نشده و مجبور هستیم ۶ ماه اجرا کنیم.
انتهای پیام/