به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چاشنی ادویه تاکو مکزیکی و ادویه جامائیکایی را میتوان در غذاهای معمول استفاده کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه آنها آشنا شوید.
چاشنی ادویه تاکو مکزیکی
پونه کوهی (اورگانو) - ۲ قاشق چایخوری
دارچین - نصف قاشق چایخوری
نمک- سه چهارم قاشق چای خوری
فلفل هندی – یک چهارم قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز- ۲ قاشق چای خوری
زردچوبه – یک چهارم قاشق چای خوری
ادویه جامائیکایی
پیاز خرد شده خشک – ۲ قاشق غذاخوری
پودر پیاز - نصف قاشق چایخوری
پودر جوز هندی – یک قاشق غذاخوری
نمک – ۲ قاشق چای خوری
شکر- ۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل – یک قاشق چای خوری
پودر آویشن – نصف قاشق چایخوری
تخم خردل - نصف قاشق چایخوری
فلفل هندی - نصف قاشق چایخوری
پودر میخک – یک هشتم قاشق چایخوری
یک ادویه بسیار خوش طعم مکزیکی مطابق میل و ذائقه مردم مکزیک است. شما هم میتوانید در غذاها از آن استفاده کنید. همه مواد را پودر و با هم مخلوط کنید. در ظرف در بسته و جای خنک نگهداری کنید.
این ادویه مخلوط خوشمزه را میتوان در غذاهای معمول استفاده کنید. همه مواد را پودر و به خوبی با هم مخلوط کنید. در ظرف در دار و در مکان خشک و خنک قرار دهید.
منبع : خراسان
انتهای پیام/