به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از شرکت آبفای استان اصفهان، ناصر اکبری معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با تاکید بر سلامت آب شرب اصفهان اظهار داشت: در فصل تابستان در پیک مصرف با افزایش دما، بیش از ۱۵ هزار لیتر در ثانیه آب شرب برای رفع نیاز مشترکین در ۵۶ شهر در استان لازم است در حالیکه نهایت ظرفیت تأمین تصفیه خانه آب اصفهان حدود ۱۰ هزار و۳۰۰ لیتر در ثانیه است بنابراین برای رفع این کمبود منابع زیرزمینی در مدار بهره برداری قرار گرفت.
او افزود: حدود ۱۵ درصد آب شرب مشترکین در سطح استان از طریق منابع زیرزمینی تأمین میشود و ۸۵ درصد دیگر بوسیله تنها سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ تأمین میشود.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان بیان داشت: میزان املاح موجود در منابع زیرزمینی در سطح استان اصفهان متفاوت است بنابراین طعم و مزه آب هم با توجه به املاح موجود در آب کمی تغییر میکند، اما در این آنچه مسلم است سلامت و بهداشت آب شرب در سطح استان مورد تأیید مراکز ذی صلاح میباشد
اکبری با بیان اینکه خط قرمز شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان کیفیت آب است عنوان کرد: همه روزه در فاصله زمانی کم و با دقت بسیار زیاد قبل از اینکه آب در شبکه میان مردم توزیع شود توسط کارکنان واحد کیفی شرکت آب و فاضلاب مورد بررسی و نظارت دقیق قرار میگیرد تا از ورود هر گونه آلودگی به شبکه توزیع جلوگیری شود و به بهترین نحو ممکن گند زدایی میشود.
او با اشاره به نظارت شبکه بهداشت بر کیفیت آب شرب استان گفت: به شکل مستمر مسئولان در مرکز بهداشت محیط استان با آزمایشهای گوناگون کیفیت آب شرب را مورد بررسی قرار میدهند و پس از تأیید، آب در مدار بهره برداری قرار میگیرد.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به نقل از مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان مبنی بر تغییر مزه آب گفت: تغییر مزه به دلیل تغییر EC و سختی آب با توجه به اضافه شدن منابع زیرزمینی به آب طرح اصفهان بزرگ است، ضمن اینکه باید توجه داشت ذائقه شهروندان به آب طرح عادت کرده است. این در حالیست که هم اکنون کیفیت آب اصفهان به لحاظ بهداشت و سلامت مورد تأیید مرکز بهداشت اصفهان است.
او با بیان اینکه در حال حاضر علی رغم وجود آب کافی پشت سد زاینده رود امکان آبرسانی به شهر اصفهان به اندازه کافی وجود ندارد، ادامه داد: به همین دلیل و ناکافی بودن تأمین آب از تصفیه خانه بابا شیخ علی بخشی از آب مصرفی اصفهان از محل چاههای تأمین میشود.
اکبری با اشاره به اظهارات حسین صفاری مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان مبنی بر اینکه کیفیت و سلامت آب هر چاهی که قرار است وارد مدار آبرسانی شهر اصفهان شود توسط مرکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به تأیید میرسد، افزود: آب تمام چاههایی که وارد مدار آبرسانی به اصفهان میشود کلر زنی شده، از نظر بهداشتی سالم و عاری از هرگونه آلودگی میکروبی است.
انتهای پیام/م