به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، حسین امام علی پورمعاون دانشجویی دانشگاه تبریز در این خصوص در گفتگو با خبرنگاران گفت: پروژه اولین آشپزخانه تمام صنعتی دانشگاهی است که در سطح کشور افتتاح میشود، استفاده از سیستم بخار به جای گاز شهری و حفظ خواص غذایی از جمله مزایای این پروژه به شمار میآید.
حسین امام علی پور، حذف ۹۵ درصدی استفاده از روغن در طبخ برخی غذاها را از دیگر مزایای این طرح عنوان کرد و گفت: طبخ غذا در این آشپزخانه تمام صنعتی توسط فرهای کامبی انجام میشود.
وی با اشاره به دیگر مزایای پروژه آشپزخانه تمام صنعتی دانشگاه تبریز ادامه داد: صرفه جویی در زمان، افزایش سرعت طبخ غذا، کاهش استفاده از نیروی انسانی و صرفه جویی در مصرف هزار حلبی روغن و داشتن صرفه اقتصادی از دیگر مزایای اجرای این پروژه است.
امام علی پور در پایان افزود: به منظور اجرای این پروژه حدود سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو و ۴۵۷ هزار مترمربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاههای بزرگ کشورهای منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمال غرب کشور، عهدهدار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصههای بین المللی است.
انتهای پیام/ش