به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، نرمافزارهای Adobe سالهای طولانی است که در زمینههای گرافیکی و طراحیهای رایانهای همراهی پرکاربرد و ارزشمند برای کاربران بودهاند. Adobe شامل نرمافزارهای گوناگونی از قبیل فتوشاپ، ادوبفلش، ادوبریدر و تعداد دیگری برنامه کاربردی است. دستاندرکاران و طراحان Adobe تصمیم گرفتهاند که نسخه جدید این برنامه را به طور تخصصی برای دانشمندان تولید کنند.
بیشتر بخوانید: افزایش قابلیت تبدیل گفتار به نوشتار، مهمترین ویژگی نسخه جدید کورتانا
تولید نرمافزار Adobe با رویکرد استفاده ویژه دانشمندان از آن، به معنای عدم کاربرد این برنامه برای عموم کاربران نیست. مایکروسافت در جهت هرچه تخصصیتر کردن نرمافزارهای Adobe به تازگی ابزارهای خاصی را در اختیار دانشمندان قرار داده است. اکنون دانشمندان میتوانند زمان بسیار بیشتری را برای تحلیل و بررسی مسائل مختلف علمی در Adobe اختصاص دهند.
یکی از مهمترین ویژگیهای نسخه جدید Adobe سرویس Query است؛ در این سرویس دانشمندان میتوانند با سرعت و دقت بیشتری نسبت به گذشته به جستوجو و تحلیل اطلاعات موضوعی خاص بپردازند و حتی در رابطه با مطلب مورد نظر خود از نظرات دیگران بهره ببرند و در مورد آن پرسوجو کنند. فناوری هوش مصنوعی در این میان نقش ویژهای ایفا میکند.
طراحان نرمافزارهای مختلف Adobe تلاش کردهاند توجه ویژهای به موضوع استفاده از هوش مصنوعی در نسخه جدید این برنامه داشته باشند. به طور قطع فناوری هوش مصنوعی به شکل قابل توجهی تواناییها و قابلیتهای ارتباطی Adobe را افزایش میدهد. البته نسخه جدید Adobe در حال حاضر به صورت آزمایشی عرضه شده است و این موضوع حاکی از تصمیم دستاندرکاران Adobe برای بررسی نظرات کاربران و ارتباط آنها با نرمافزار جدید این شرکت و عرضه نسخه نهایی پس از آن است.
به کارگیری هوش مصنوعی در Adobe موجب اضافه شدن قابلیت خاص به نام Adobe Sensei در تعدادی از نرمافزارهای این برنامه شده است. این قابلیت پلتفرمی کاراتر را برای دانشمندان به وجود آورده است.
انتهای پیام/