به گفته باطنی علاقه مردم دنیا برای بهبود شرایط فیزیکی و ظاهری افزایش پیدا کرده است، گفت: انجام جراحیهای زیبایی سادهتر و عوارض کمتر شده است اما افراد غیرحرفهای ( که پزشک نیستند) یا پزشکان با رشتههای نامرتبط به دلیل سود مالی به حوزه جراحیهای زیبایی ورود پیدا کرده اند که این موضوع می تواند عواقب بسیاری به دنبال داشته باشد.
این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی با اشاره به مرگ برخی هموطنان به دلیل جراحی زیبایی به دست افراد غیرپزشک گفت: جراحان انجام جراحی زیبایی و پلاستیک را برای برخی افراد مناسب نمی بینند چرا که ممکن است جراحی برای سلامت فرد خطرناک باشد، برای مثال پزشکان به افرادی که درخواست لیفت صورت یا استفاده از سایزهای غیرمتعارف پروتز را دارند به دلیل اینکه از لحاظ علمی انجام این کار مورد تایید نیست، توصیه نمیکنند.
بیشتر بخوانید:مقایسه هزینه جراحی زیبایی در ایران با اروپا و آمریکا/ فرانسویها تجربه جراحان ایرانی در جراحی زیبایی بینی را ندارند
وی با اشاره به مراجعه برخی متقاضیان جراحی پلاستیک به مراکز غیرحرفهای و افراد غیرحاذق گفت: برخی از متقاضیان جراحی پلاستیک و زیبایی که پزشکان آنها را از جراحی منع میکنند به مراکز غیر مجاز مراجعه میکنند که میتواند عواقب جبران ناپذیری به دنیال داشته باشد زیرا جراحی نادرست و رفع عوارض آن بسیار پرخرج و دردسر است.
نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی تاکید کرد: متاسفانه از بین بردن برخی باورهای غلط در مورد جراحیهای پلاستیک سخت و زمان بر است و باید در این زمینه فرهنگسازی شود. مردم باید بدانند که جراحی باید متناسب با سن، شرایط جسمانی و اجتماعی فرد باشد تا جراحی با عوارض کم و نتیجه خوب صورت گیرد.
وی ضمن هشدار درباره جراحیهای زیبایی در اتاقهای عمل غیر استاندارد و بدون استفاده از لوازم و تجهیزات پزشکی تصریح کرد: متاسفانه تبلیغات غیرقانونی در فضای مجازی چون اینستاگرام و تلگرام درباره جراحیهای زیبایی دیده میشود و اطلاعات نادرست در اختیار مردم قرار میگیرد. برای افزایش آگاهی باید به صفحات وب سایت رسمی سازمانهایی مانند وزارت بهداشت، انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران و نظام پزشکی مراجعه شود.
انتهای پیام/