به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،دکتر محمدرضا عباسی اظهار کرد: در هنگام خرید میگو باید به شاخصههایی همچون رنگ، سر و سینه و دم میگو، پاها، پوسته و آنتنها، چشمها، بوی میگو و گوشت آن توجه کرد.
رییس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی بوشهر گفت: رنگ میگوی مطلوب هنگام خرید باید طبیعی، روشن و کاملا عاری از رنگ تیره باشد و سیاه شدگی سر، سینه و دم و پوست تا حدودی رنگ زرد مایل به سبز در گوشت دم نشانه کهنگی و فاسد بودن میگو است.
عباسی اضافه کرد: سر و سینه و دم میگو باید محکم و کاملاً متصل به هم باشد و اگر از هم جدا باشند نشانه فاسد بودن میگو است.
این مسئول اظهار کرد: پاها، پوسته و آنتنهای میگوی سالم باید کاملا سفت و محکم باشد و اگر آنتنها و پاها از همدیگر جدا شود و مقداری از پوست هم جدا شود این نشانی از کهنه و فاسد بودن میگو است.
وی خاطرنشان کرد: چشمهای میگوی سالم باید روشن، براق و محکم باشد، ضمن اینکه بوی جلبکهای دریایی یا آب دریا و داشتن گوشتی سخت و آبدار، سفید و درخشنده از نشانههای میگوی سالم است.
به گزارش گروه دریافت ایسنا، آغاز صید میگو در آبهای استان بوشهر تقریبا از اول مردادماه آغاز شده و افزایش میزان صید میگو در سال جاری پیش بینی شده است. صیادان استان بوشهر در مدت ۳۱ روز صید در سال گذشته، هزار و ۸۶۷ تن میگو صید کردند که نشان دهنده افزایش ۳۱ درصدی در مقایسه با سال ۹۵ بود.
مجوز صید برای هفت هزار صیاد استان بوشهر صادر شده و این صیادان با استفاده از ۱۴۰۰ شناور راهی دریا میشوند. در استان بوشهر ۵۰۰ فروند لنج صیادی فعالیت دارند که مجوز صید برای این شناورها سه روزه است.
صید در مناطقی مانند منگف، یرول، دیر، خارگ، هاله، بساطین، حله و گناوه ممنوع است و ۲۲ مرکز تخلیه صید برای صیادان در نظر گرفته شده است. همچنین مجوز صید میگو برای قایقهای تفریحی و بی هویت صادر نمیشود.
بیش از ۷۰ درصد ذخایر میگوی استان بوشهر از نوع ببری سبز است که بهترین میگوی خلیج فارس به شمار میرود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/