به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در حال حاضر به جز سازمان فضایی ایالات متحده آمریکا(ناسا) ۱۳ شرکت بزرگ فعال در صنعت تجهیزات فضایی در حال کار بر روی پروژه سفینههای Space X و Blue Origin هستند. حال به تازگی ناسا تصمیم گرفته است همکاری دانشمندان خود با مهندسان سایر شرکتهای حاضر در این پروژه را افزایش دهد.
بیشتر بخوانید: مریخنورد جدید ناسا در حال طی آخرین مراحل ساخت
در صورت اتمام مراحل ساخت سفینههای Space X و Blue Origin گام بزرگی در تولید تجهیزات سختافزاری بسیار پیشرفته برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیاره مریخ و دیگر سیارات موجود در منظمومه شمسی برداشته میشود. در واقع این پروژه به طور تخصصی با هدف اکتشافات بیشتر در مریخ آغاز شد.
مدیران ناسا معتقدند گستردگی ابعاد علمی، تجهیزاتی و مالی پروژه Space X و Blue Origin مشارکت و همکاری شرکتهای خصوصی در آن را ضروری میکند. زیرا باید برای کسب موفقیت در پروژههای تحول آفرین آینده از تمامی منابع موجود یاری گرفت. ناسا در حال حاضر مشغول به ساخت موشکی برای حمل این سفینهها به ماه و کسب اطلاعات گستردهتری از این قمر زمین است. اگرچه ماه هدف اصلی سفینههای آینده ناسا اعلام نشده است ولی به هر روی بخشی از تحقیقات لازم روی این سیاره انجام میگیرد.
سازمان فضایی ایالات متحده آمریکا راکت حمل کننده سفینه مورد نظر خود را در مرکز این سازمان در کلیولند آمریکا طراحی و تولید میکند. شرکتهای فعال در زمینه پروژه Blue Origin به طور تخصصی برای طراحی سوختی کارامد و با بازدهی بالا برای سفینههای فضایی کار میکنند. دانشمندان در نظر دارند این سوخت، انرژی لازم برای حرکت سفینه تحقیقاتی ناسا به مدت حداقل دو هفته روی سطح ماه و یا مریخ تامین کند.
این سوخت هیدروژنی قدرت و سرعت زیادی به سفینه میبخشد و در کنار سیستمهای تامین انرژی خورشیدی تمام نیروی مورد نیاز سفینه را فراهم میکند. همکاری ناسا با شرکتهایی مانند تسلا، امیدواری بسیار زیادی را برای یافتن پاسخ سوالات بزرگ موجود در مورد ماه و مریخ را به شدت افزایش داده است.
انتهای پیام/