به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید همه انسانها در عمر خود فرصت دیدن چنین تصویر زیبایی از کره زمین را در حالی که در نقطهای از آن طوفانی بر فراز اقیانوس و در قسمتی دیگر سایه خورشید گرفتگی مشاهده میشود، را نداشته باشند.
بیشتر بخوانید: کشف کوچکترین سیاره فراخورشیدی توسط ناسا
طوفان باربارا از ساحل شرقی کشور شیلی حرکت خود را آغاز کرد و به سمت جنوب غربی قاره آمریکا ادامه مسیر داد. همزمانی این طوفان بزرگ با خورشیدگرفتگی قابل رویت در کشورهای آمریکای لاتین، اهمیت آن را برای دانشمندان و طرفدارن علوم هوا و فضا و آب و هوا بیشتر کرد. سازمانهای معتبر فضایی در جهان اعلام کردند چنین شکلی از خورشید گرفتگی تا دی ماه سال ۱۳۹۹ مشاهده نخواهد شد.
گروههای زیادی از سراسر دنیا برای رصد خورشیدگرفتگی به محلهای از پیش تعیین شده در آمریکای جنوبی رفتند و همین موضوع سبب نگرانی مقامات کشورهای میزبان از آسیبهای ممکنه از سوی طوفان باربارا شد. خورشیدگرفتگی در قسمتهایی از ایالات متحده آمریکا نیز مشاهده گردید ولی کیفیت و سطح قابل مشاهده به انداره کشورهایی مانند مکزیک و بزریل نبود.
تصویر ثبت شده از سیاره زمین از سوی ماهواره مشترک ناسا و اداره ملی آب و هوا و تغییرات جوی ایالات متحده آمریکا به ثبت رسیده است. ماهوارههای موجود در مدار زمین با داشتن تجهیزاتی بسیار پیشرفته و دقیق برای رصد کره زمین، تصاویر گوناگونی از زمین ثبت و هرگونه تغییر آب و هوایی را سریعا گزارش میکنند. در ادامه تصویر ارسال شده از ماهواره را مشاهده میکنید:
سازمانهای هواشناسی کشورهای مختلف دنیا با بهرهگیری از اطلاعات ماهوارهها، الگوهای رفتاری را برای تعیین وضعیت آب و هوای کشور خود تنظیم میکنند. این الگوهای رفتاری دولت مردان این کشور را در تعیین سیاستهای کلی مصرف و تولید انرژی یاری میکند.
انتهای پیام/