مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از تامین داروی بیماران ام پی اس (MPS) از هفته آینده خبر داد.

تامین داروی بیماران ام پی اس (MPS) از هفته آینده/ کمبود دارو به دلیل اختلاف سازمان غذا و دارو با واردکنندگان بر سر قیمت/ اعتراض به حق بیماران مبتلا به MPS به دلیل کمبود داروغلامحسین مهر علیان، مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، از تامین داروی بیماران ام پی اس (MPS) از هفته آینده خبر داد.

مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره مشکل بیماران مبتلا به ام پی اس (MPS) در تامین دارو اظهار کرد: شرکت‌های ثبتی که باید دارو الدورازیم را وارد می‌کردند، پارسال نتوانستند با اداره کل دارو سازمان غذا و دارو از نظر قیمت به توافق برسند.

اعتراض به حق بیماران مبتلا به MPS به دلیل کمبود دارو

وی ادامه داد: داروی بیماران ام پی اس (MPS) به تعداد محدود به فروش می‌رسد و قیمت بالایی دارد. اداره کل دارو سازمان غذا و دارو قیمت شرکت‌های ثبتی وارد کننده آنزیم را تایید نکرد و به دلیل این عدم توافق، مجبور شدیم به شرکت‌های فوریتی اعلام کنیم که دارو را وارد کنند. این شرکت‌ها توانستند با قیمت مناسب‌تر دارو را از منابع معتبر وارد کشور کنند.

مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو تصریح کرد: تامین دارو به وسیله شرکت‌های فوریتی در زمان مناسب صورت نمی‌گیرد و اعتراض به حق بیماران به این دلیل است که شرکت‌های فوریتی به دلیل برخی مشکلات موجود، نتوانستند دارو را به موقع وارد بازار کنند.


بیشتر بخوانید: تلاش برای کاهش هزینه‌های دارو‌های بیماران MPS


واردات داروی الدورازیم از هفته آینده

مهرعلیان از واردات داروی الدورازیم از هفته آینده خبر داد و گفت: این دارو برای نیاز مصرف یک و نیم تا ۲ ماه بیماران، از هفته آینده وارد کشور می‌شود.

مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو تاکید کرد: برای تامین نیاز بیماران،‌ به دنبال آن هستیم با توافق با شرکت‌های ثبتی یا فوریتی کاری کنیم تا بیماران مبتلا به ام پی اس (MPS) از نظر تامین دارو دچار چالش نشوند.

گفتنی است؛ چند روز پیش بیماران مبتلا به ام پی اس (MPS) به همراه خانوده خود در جلوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تجمع کرده بودند تا به مشکل تامین داروی بیماران ام پی اس (MPS)  رسیدگی شود.

به دنبال این تجمع، داوودی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت و همچنین شادنوش رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت با بیماران مبتلا به ام پی اس (MPS) و خانواده های آنها جلسه ای برگزار کردند و به دستور مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، مقرر شد تا مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو به موضوع رسیدگی کند.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
India
ناشناس
۱۷:۴۱ ۱۱ مرداد ۱۳۹۸
تعداد مبتلایان به ام اس در کشور مشخص هست کسانی هم که هر ساله مبتلا میشوند یه تعدادقابل پیش بینی هستش داروهای مورد نیازشون هم معلومه.جز بی کفایتی ارزش قایل نبودن برای بیماران چه علتی ممکن است وجود داشته باشه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۳ ۱۱ مرداد ۱۳۹۸
بی مسولیتی بیداد میکنه چی بگم ..
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۱:۵۶ ۱۱ مرداد ۱۳۹۸
دولت باید از مسئولین وزارت بهداشت علت کمبود داروهای ضد دیابت تولید داخل در بازار را جویا شود و دیابتی ها باید برای تهیه این داروها به کجا مراجعه کنند
Germany
ناشناس
۰۸:۵۸ ۱۱ مرداد ۱۳۹۸
من نميخوام چون من مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۲ ۱۱ مرداد ۱۳۹۸
من ایرانی یک سوال دارم قاضی زاده ی هاشمی با نظام سلامت ودارو وهزینه های درمان این ملت چه کرد