به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، صمد مبصّر معاون کنترل گواهی بذر موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال اظهار کرد: حجم زیادی از این بذرهای گواهی شده مربوط به محصول گندم بود به طوریکه در سال گذشته از حدود ۵۳۰ هزارتن بذرخام گندم، توانستیم ۴۶۰ هزار تن بذر گندم را استحصال و گواهی کنیم.
وی افزود: امسال بر اساس سطح مزارع احداث شده و تولید نسبتاً خوب مزارع آبی و دیم، خرید ۵۴۰ هزار تن بذر خام گندم از ارقام دیم و آبی بود؛ اما با توجه به ۱۰۰ هزار تن بذر مانده انباری سال گذشته، نشت قسمتی از محصول مزارع بذری به بیرون از شبکه و همچنین نامشخص بودن قیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعی آتی، تخمین زده میشود که تولید بذر گندم در سطح ۴۰۰ هزار تن باشد.
بیشتر بخوانید: وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار نمره قبولی ندارد/ دلیل اصرار مسئولان بر احیای مجدد وزارت بازرگانی چیست؟
معاون کنترل گواهی بذر موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال تصریح کرد: از آنجائی که هنوز قسمتی از محصول مزارع بذری در اقلیمهای معتدل و سرد نزد پیمانکاران موجود است، اعلام به موقع قیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعی آتی، میتواند تاحدودی وضعیت تولید بذر گندم ارقام مختلف کشور را بهبود بخشد.
انتهای پیام/