به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، بهمنش مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد در جلسهی ستاد نذر و قربانی با بیان اینکه احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام در فضای غیر از کشتارگاه وجود دارد گفت: لاشههای گوسفندان قربانی شده برای جلوگیری از انتقال بیماریهای احتمالی بعد از کشتار ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد قرار بگیرد.
وی افزود: جگر این گوسفندان میتواند کانون بسیاری از بیماریها باشد بنا براین توصیه میشود قبل از مصرف ۴۸ ساعت در دمای ۴ درجهی سانتیگراد قرار بگیرد.
بهمنش ادامه داد:کارشناسان این سازمان برای نظارت بر عرضه گوسفند در روز عید قربان آمادگی کامل دارند.
در این جلسه مبشری مدیرکل کمیتهی امداد امام خمینی (ره) استان از ایجاد سازو کارهایی برای توزیع گوشت نذری بین نیازمندان خبر داد.
انتهای پیام/غ